Ja miałem po wenlafaksynie (SNRI) bardzo mocno rozszerzone źrenice. Więc możesz powiedzieć, że po prostu bierzesz leki, które tak działają.
Osłabienie na zejściu, odwodnienie, wypłukanie z witamin czy elektrolitów i obfite krwawienie.
Ja bym nakupil owoców, warzyw, elektrolitów, buraków i dużo wody
Jadł, pił, dużo spał i obserwował.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Fuzja /d5
23 lipca 2021julles pisze: Witam.
Mam pytanie odnośnie różnicy w efektach po 3 mmc i 4mmc. Mianowicie po dość długiej przygodzie z 4mmc i odstawieniu go na około miesiąc postanowiłam wypróbować puder 3mmc. Byłam baardzo zaskoczona efektem.
Po 1-zero zapachu ((?)halo gdzie szczyny kota)
Jako ze mam sporą tolerancje wzięłam kreskę ok 200 (jeżeli to istotne 4 godziny wcześniej wypiłam piwo i dwa drinki), natomiast po 15 minutach stwierdziłam że to zbyt długi czas oczekiwania na mefedron wiec wzięłam kolejną około 150
Wjechało bardzo delikatnie. Zero zmiany ustawień dźwięków i obrazu na ultra HD jak w 4mmc i brak silnej euforii. Wcisnęło mnie w kanapę nie gorzej od MDMA i chciałam tylko leżeć i patrzeć w jeden punkt, z 4mmc tylko gadka i przesuszona morda. Po każdym kolejnym dorzuceniu efekt większego wciśnięcia w kanapę.
Pytanie: czy efekt 4 i 3 naprawdę aż tak się różni czy zrobiono mnie w ch z towarem?
nie krystalizuje w bryły jak metafedron wiec różni sie wygladem i zapachem 3MMC jakos fajnie w nos porobilo mnie dobrze kilka razy tylko a troche tego zezarlem jest to ogólnie ten sam zwiazek sumarycznie ale inny strukturalnie wiec jest izomerem konstytucyjnym 4MMC
jakbym nie mial zajebistego 4MMC to wolal bym najlepszy sort 3MMC nie rozumiem natomiast tego czemu jezeli metafedron wypierdala bardziej dopamine to działanie ma bardziej serotoninowe i zblizone do MDMA no i czemu tak slabo na ogol sorty dxialaja sniffem
Fuzja /d5
ja wole mefedronik
Sam dr zee tworca 4mmc 3mmc mowil ze 4mmc to typowy party drug a 3mmc bardziej taki chill drug.
22 sierpnia 2021Inter trade 2 pisze:Spoiler:
4-MMC / mefedron
Noradrenalina - Dopamina - Serotonina
36% - 40% - 24%
3-MMC / metafedron
Noradrenalina - Dopamina - Serotonina
41,7%/ 40,1%/ 18,2%
Half-life 3-MMC to 0.8h czyli 48 minut. Dla porównania 4-MMC ma half-life 24,5 minuty.
Maksymalne stężenie serotoniny w przestrzeni międzysynaptycznej następuje po około 20 minutach, a dopaminy następuje 2x razy później, bo po 40 minutach od przyjęcia dawki.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.