Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 698 / 172 / 0
^up: To prawda, dawkowanie to podstawa użytkowania tej substancji. Odpowiednia, mała dawka (obstawiam zakres 3-8 mg dla większości populacji) jest czymś w rodzaju uber-racetamu :-D bo działa bezdyskusyjnie i natychmiast (czego nie można powiedzieć o większości racetamów). Po przekroczeniu okolic 15 mg, wrzuconych na raz, lub na skutek dorzucania do tej początkowej odpowiedniej dawki (typowe myślenie: jak dorzucę, to będzie jeszcze efektywniej :nuts: ) substancja pokazuje niczym Mr Hyde swoją drugą twarz, którą można opisać jako Hexen 80 mg -reaktywacja ;-)

PS: nauczyłeś się WSZYSTKICH jezior, rly? W Polce jest ponad 7000 jezior, więc powątpiewam w to :-p :-D
  • 421 / 21 / 0
@up

Jednak 4f-MPH inteligencji nie zwiększa, od zawsze myle jeziora z rzekami haha, aż wstyd się przyznać, ale to w celu sprostowania. O ile w tamtym momencie byłem strasznie zachwycony efektem nauki, to dzisiaj jakoś nie wydaje mi się to zbytnio spektakularbe. Mój sort jest zdaje się mocno noradrenalinowy, podczas skupienia wywijam jęzorem w buzi ciągle uderzając o podniebienie, osoby trzecie pewnie mają ze mnie ubaw gdy mnie widzą, ale jebać. Substancja jest niezła, ale moja nauka polegała na ciągłym przeeysowywaniu RZEK, gleb i krain geog. a gdy chciałem ze spokojem się wpatrywać w kartkę w celu zapamiętania to tak średnio mi się udawało, nie mogłem usiedzieć w miejscu. W nocy kilka razy się przebudziłem, mimo że nigdy tak nie miałem, poważnie, budziłem się totalnie zgrzany a wręcz spocony, no ale wkońcu to stymulant.
  • 328 / 24 / 0
Mój sort też wjeżdza mocno na norkę, że chce się robić parę rzeczy jednocześnie. Miałem tak samo przy pierwszych próbach z 4F-MPH i mam tak samo teraz, ale zauważyłem, że to po jakimś czasie używania mija i jest normalna, silna koncentracja, bez nadmiernego pobudzenia.
Swoją drogą bardzo dobry na początek jest mix 4F-MPH i IPH, kiedy to za bardzo "nosi" przez noradrenaline. IPH to praktycznie czysta dopamina, która do nauki jest idealna, świetnie poprawia koncentrację i zapamiętywanie. A w gratisie masz lekki speed od MPH. 3mg 4F-MPH i 20mg IPH i jest bardzo dobry stan do nauki.
  • 10 / 1 / 0
Czytając pozytywne opinie o tej substancji skusiłem się na jej zakup i wypróbowanie. Dziś z rana zarzuciłem 15mg 4f-MPH (zerowa tolerancja) i się rozczarowałem, i to bardzo :wall: . Kompletnie nic, zero stymulacji, nic, a nawet poczułem się senny. Nie wiem czy sort jakiś tragiczny czy ze mną coś nie tak :scared: . Później spróbuję przeprowadzić kolejny test z większą dawką.
alkohol, eter, MXP, NM-2201, 4F-MPH, U-47700, 4-HO-MiPT, ALD-52, AL-LAD, 1P-LSD, kodeina, nikotyna, poppers, ayahuasca, ibogaina, LSD, morfina, tramadol, hasz, Fake hasz, psylocybina, bieluń, LSA, HEX-EN, 4Cl-PVP, TH-PVP, clonazolam, Relanium
  • 640 / 118 / 0
Najpierw spróbuj 10 mg lub mniej. Senność bierze się często od nadmiaru dopaminy, czyli tutaj przy przedawkowaniu.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 328 / 24 / 0
McGavin pisze:
...
Zarzuciłeś i siedziałeś przy kompie czekając aż "pierdolnie" czy wziąłeś się do roboty? Bo jeśli to pierwsze, to zrób ponowny test z opcją drugą. Poczujesz :)
Swoją drogą wrzucasz bardzo duże ilości, tutaj już 3mg daje pożądane efekty.
  • 906 / 36 / 0
Na początek można zacząć nawet od 2-3mg.
297 dni czystości (05.01)
  • 1343 / 18 / 0
Ktos moflby napisac, czy bardziej 4f-MPH posluzy do nauki, ewent z jakims NRI czy tez nie ma Sir co pierdolic I 4f-EPH? Choxzi glownie o wydajnosc, no planuje skrajnie dluga terapie
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 382 / 25 / 0
Przecież masz doświadczenie z 4f-mph, wiec chyba wiesz czy się nadaje do nauki.

scalono - WRB
Fraazy pisze:

Jak tam u Ciebie dalsze przygody z 4f-mph?
  • 210 / 17 / 0
@up

Cały czas bardzo dobrze, popakowalem w kapulki po około 15mg razem z +-20mg Noopeptu i świetnie mi służą. Nieporównywalnie lepszy pod każdym względem od IPH, którym go przez pewien czas musiałem zastąpić. Dopóki pilnuje ilością, jedyny problem stanowi potliwosc i trzesiawka, a poza tym wszystko si... ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.