ODPOWIEDZ
  • 3276 / 933 / 5
Tablety do dupy, jesteś na lekach lub za często ćpasz.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 232 / 15 / 0
27 października 2020Kamila666rr pisze:
wrzuciłam 3 piguły w ciągu nocy
Jeśli za każdym razem tak walisz to nic dziwnego. Też tak robilem + często i teraz nawet po roku przerwy działają na mnie lekko i po 30-40minut.
  • 4 / 1 / 0
Kamila wszystko zależy od tolerancji i przerwy jak pierwsza nie wejdzie raczej następne nie pomogą.
  • 25 / 2 / 0
Przerwa zazwyczaj 2 tyg. Problem chyba jest też w jakości. Niestety trafia się to co się trafia. Sama nie wiem co, ale.. chyba bardzo słabe. Jestem trochę "świeża" w tym temacie. Nie wiedziałam, że dorzucanie nie ma raczej sensu. Tak bardzo chciałabym powtórzyć fazę, którą kiedyś miałam po szarawo przezroczystym krysztale, z tym że nos potem tydzień dochodził do normalności ..
  • 153 / 14 / 0
Widać że nadal nie rozumiesz. Miesiąc przerwy to minimum, a najlepiej jest robić dłuższe przerwy. Walenie w nos to strata materiału. Jeśli już planujesz dorzucać, to nie więcej niż w pierwszej dawce. Jesteś świeża w temacie, a na tą chwilę jesteś na dobrej drodze, żeby utracić magiczne działanie emki.
  • 226 / 20 / 0
Czemu walenie w nos to strata tematu?
  • 379 / 28 / 0
Krótszy peak
  • 1768 / 599 / 0
Ja to lubię w nos i zawiesina w wodzie. Jak piguła ma mało masy tabletkowej, albo jest w ogóle sam kryształ, to 1/3 nosem i 2/3 sproszkowane do wody, porządnie mieszać i wypić jak jeszcze wiruje. Ale się stęskniłem za grochem, łojeju.
  • 226 / 20 / 0
Ja kilka razy dałem po nosie i było lepiej w moim odczuciu niż jak zjadłem, według mnie było mocnie i szybciej wchodziło ale może faktycznie krócej działa. Największym problemem był ten zapach i smak w nosie! Nie do zniesienia! Najlepszy sposób jaki wymyśliłem i który obecnie stosuje to rozbicie kryształu tak jak się tylko da i leci to do mniejszej połowy piwa lub jakiegoś napoju. Smak jest jaki jest każdy wie ale i tak tysiąc razy lepiej niż w nos. Wydaje mi się ze rozpuszczenie i wypicie przyspiesza trochę wejście albo jest to tylko efekt placebo
  • 25 / 2 / 0
Początek kryształ, mega faza, ale ze skutkami ubocznymi.. nie wiem czy mef czy meta (poczatkujaca) i już tego nie mam. Chciałam delikatniej więc pixy się trafiły, jako MDMA, ale to słabo poszło. Więc co teraz..? Szukam tej niesamowitej pluszowej fazy....... Będę wdzięczna za każde pokierowanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.