Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 253 / 40 / 0
25 lutego 2018kirke pisze:
Noddujecie przy tych dzisiejszych makach? Mnie się w sumie zdarzyło to raz czy dwa (nie wiem czy drugi raz nie był efektem zmęczenia). No, ale dopiero się rozkręcam jeśli chodzi o PST.
Ja po SAMYM maku miałem ewidentne, poważne noddy w 2014/2015 roku, ze dwa lub trzy razy. Później żaden mak mnie nie znoddował. A po większych ilościach zwyczajnie usypiałem.
25 lutego 2018Tosigot pisze:

Kusi mnie lorazepam dla starych bab (...)
Niby lorazepam dla starych bab, ale wg mnie dużo większa siekiera od klona. Ciekawsza, pełniejsza, bardziej rekreacyjna bomba, ale i o wiele łatwiej jest na nim odpierdolić coś głupiego. Wjebuje mocniej od klona.
  • 468 / 25 / 0
Noddy miałem osobiście tylko po świętej pamięci Emixie, rok 2014 bodajże, nie dało się ich wręcz powstrzymać. Dobra ostatnie 3 paki jebanego chuja działającego zielonego skurwysyna z kerfura i definitywnie czas na zaprzestanie. Jak pojawi się turbokocur to tylko na spróbowanie przepłuczę... Męcząca sprawa na dłuższą metę.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 3901 / 563 / 0
24 lutego 2018Tryptophan pisze:
Nie chcę i nie będę się wypowiadać za [mention]Jamedris[/mention], ale jeśli rzeczywiście uważasz, że masz podobną tolerkę jak ona albo nawet wyższą to masz bardzo wysoką tolerkę. :-D
Czy ja wiem, jak ktos bierze heroinę albo fentanyl to na pewno ma o wiele wyzszą.
Dlatego oceniam swoją tolerkę jako średnią.

Jemedriska pisala, ze po 1.5kg miala jakies pozytywne efekty, a ja jakos nawet nic takiego nie czuje. Jednak po tym co napisala powinna mieć sporo większą.

Ostatnio płuczę trochę więcej 1.8-2 i łamią mi się łyżki :-/
Co do psucia fakt, ale ostatnio pilem po 10h i nie mialem problemow z wypiciem. Zdarzylo sie pic po 24h (bez trzymania w lodowce), ale to juz max.

[mention]Jamedris[/mention]
25 lutego 2018Jamedris pisze:
[mention]lol[/mention] - wołam odpowiednią osobę? - tak, umiem określić w miligramach, obecnie 200 mg majki na strzał to już za mało, dziennie optymalnie schodzi 500-600 mg
Dziwne, ze poczulas cos po tym PST :nuts: . 200mg morfiny to jednak duzo wiecej niz w 1.5kg tych francuzów.
To nie taniej wyjdzie ci PST?
  • 5184 / 916 / 0
Testował ktoś ukraińskie bakalnussy ?? Skoro te czeskie coś tam klepią, to te może też :)

[mention]kirke[/mention] u mnie z PST z kazdym razem jest gorzej. Wkurwia to bawienie sie w przepluczki i niepewnosc. Ciezko tez polubic picie tego. Mam wrazenie, ze z kazdym razem coraz gorzej mi wchodzi ( bo dzialac na pewno coraz gorzej)

Pewnie zalezy to od stazu, ale teraz nie mam euforii a faza to takie upierdolenie w klimacie podchodzacym pod hydroksyzyne .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1016 / 97 / 0
Tolerka rośnie ale nie aż tak prędko, po prostu straszna lipa jest teraz. W listopadzie jak próbowałem baka .85 albo .86 (ten który był potem był słabszy, nie pamiętam dokładnie czy to ten czy tamten) to 1.5 kg wziąłem, licząc że cokolwiek podziała w takiej dawce. 2h od wypicia ciężko było wstać z krzesła, jeszcze fajeczka do tego i cudo. Teraz na kerfach nie ma takiej opcji a tolerka mi wiele nie skoczyła na opio ogólnie. Pozostaje czekać na Makowego Mesjasza, jak już się pojawi zaznaczyć to w kalendarzu i zrobić zapasy. Można nawet ćpuńskie kroniki spisywać, obecny okres byłby porównywalny do głodu na Ukrainie za Stalina, ten sam wymiar tragedii.
The child is grown
The dream is gone
  • 60 / 5 / 0
[mention]ledzeppelin2[/mention]
Nie pamiętam serii ani daty, ale piłem Ukraińskie i przepłuczka to przeźroczyste szczyny, 0 goryczy i działania.
  • 468 / 25 / 0
Paszło, kilo znowu, tym razem 2 paki kerfa .13 i 2 paki kerfa .14 zostawiłem półkę z makiem pustą. Zobaczymy co dołożą jutro, bo jak te .13 to się chyba zdenerwuję.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 100 / 14 / 0
Mam pytanie, jak radzicie sobie z płukaniem będąc w związku z kimś, kto lepiej żeby nie wiedział o Waszym hobby?

Moja dziewczyna pracuje u mnie w firmie, a pracujemy w domu ;) w sumie to spędzamy ze sobą cały czas. Logicznie, więc nasuwa się potrzeba kombinacji alpejskich, żeby po pierwsze zdobyć mak, zdobyć go na zapas (+gdzieś przechować), no i przepłukać oraz zutylizować przepłukane butelki.

Na szczęście u mnie zabawa z makiem obecnie ogranicza się do jednego razu w tygodniu, co nawet przy tak niskiej częstotliwości może przysparzać problemów. Od dziewczyny mam dyspensę na legalne walenie PST raz na dwa miesiące i to najpiękniejsze ze wszystkich grzań. Ale resztę czasu kombinuję.

A jak kombinujecie Wy?
  • 1016 / 97 / 0
Ja sobie radzę nie wchodząc w takie związki. Polecam.
Poza tym kible (ludzie dziwniejsze rzeczy tam robią), mało uczeszczane miejsca parków na obrzeżach.
The child is grown
The dream is gone
  • 600 / 68 / 0
Ja przez rok sie ukrywalem. Wychodzilem do sklepu oddalonego o ok 10 min drogi od domu , codziennie po chleb chodzilem. Wszystko zalatwialem po drodze. Plukalem w woreczku strunowy , w torbie przewieszonej przez rammie i wypijalem po drodze. Jednak mialem znacznie lepiej poniewaz mialem pewny , klepiacy mak , wiec odpadalo szukanie po miescie. Druga sprawa ze dlugo tak sie nie da ! W koncu sie przyznalem , zobaczysz jakie to jest meczace jak musisz caly czas klamac , po pewnym czasie zacznie cos podejrzewac.
Moim zdaniem , jezeli traktujesz ten zwiazek powaznie przyznaj sie. Ja powiedzialem prawde , wytlumaczylem ze jestem fizycznie uzalezniony i nie moge przestac tak od razu. Delikatnie mowiac nie byla zadowolona ale przyznanie sie jest znacznie lepsze niz ukrywanie. Oczywiscie to moje zdanie tylko.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.