Dawkowanie 200mg w górę.
To był mój pierwszy w życiu keton serotoninergiczny (a nawet pierwszy SRA w ogóle) i japierdole jaka to była faza. Po 250mg poczułem się wtedy tak, jak dziś idealizuję sobie fazę serotoninergiczną. Potem to brałem, to już z mniejszym wykopem. Fajnie by to było znowu mieć, do miksów. Ogólnie, jako jego substytut wskazałbym MDAI.
surveilled pisze:Działanie: czysty rozlew serotoninowy, zero stymulacji. Bez SRI trwa to maks 2h.
2h to rzeczywiście bardzo mało. Znane są jakieś miksy metedronu z SRI? Jakim SRI? Wspominasz o MDAI, nie interesowałem się MDAI do tej pory, a jeśli tak, to do teraz byłem pewny że to właśnie SRI. Ale nie.
MeOPP
Co do MDAI, wiki twierdzi, że to SRA. To ja już nie wiem.
Ciekawe czy idąc tropem wymyślenia 3-MMC jako udanego legalnego substytutu 4-MMC coś na podobnej zasadzie zostanie stworzone również dla tego ketona.. z grupą metoksy w pozycji 3, a nie 4.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.