Dawkowanie 200mg w górę.
To był mój pierwszy w życiu keton serotoninergiczny (a nawet pierwszy SRA w ogóle) i japierdole jaka to była faza. Po 250mg poczułem się wtedy tak, jak dziś idealizuję sobie fazę serotoninergiczną. Potem to brałem, to już z mniejszym wykopem. Fajnie by to było znowu mieć, do miksów. Ogólnie, jako jego substytut wskazałbym MDAI.
surveilled pisze:Działanie: czysty rozlew serotoninowy, zero stymulacji. Bez SRI trwa to maks 2h.
2h to rzeczywiście bardzo mało. Znane są jakieś miksy metedronu z SRI? Jakim SRI? Wspominasz o MDAI, nie interesowałem się MDAI do tej pory, a jeśli tak, to do teraz byłem pewny że to właśnie SRI. Ale nie.
MeOPP
Co do MDAI, wiki twierdzi, że to SRA. To ja już nie wiem.
Ciekawe czy idąc tropem wymyślenia 3-MMC jako udanego legalnego substytutu 4-MMC coś na podobnej zasadzie zostanie stworzone również dla tego ketona.. z grupą metoksy w pozycji 3, a nie 4.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.