Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Moja dziewczyna zrobiła źle iniekcje z MST 100mg. Nie trafila w żyłę.
Na przegubie ma guzik, taki wypukly, napeczniony i dosc twardy.
Nie rozmasowala sobie tego od razu po podaniu, ale wszystko igly kompresy z alkoholem itd sterylnie bylo robione.
Czy to nic groźnego? Trochę się martwię :(..
Dodaję pic.
Podała sc, wchłonie się. W najgorszym przypadku ropień.
Korzystając z okazji, pragnę zapytać tych, co się znają, co się dzieje z wypełniaczem (sterynian magnezu) podawanym dożylnie wraz z roztworem z MST? Moje roztwory czasami nie są zupełnie przejrzyste. Czym to może grozić?
Kiedyś modna była opinia, że większość wydalana jest przez oskrzela i moim zdaniem coś w tym może być, gdyż zaraz po strzale zdarzało mi się chrząkać, odkaszliwać, mimo że majka przecież działa przeciwkaszlowo...
Ile prawdy z tymi oskrzelami?
A co z laktozą, którą też zdarzało się pukać? Z tego co pamiętam ze szkoły, to ten cukier powinien być rozłożony wcześniej na proste cukry nim trafi do krwi.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.