Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
Czyli wreszcie macie klepiacy mak ? Stawiam te pytanie na podstawie kolegi [mention]Cold Steel[/mention]
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 468 / 25 / 0
Klepiący, ale zdecydowanie za słabo... 14 wyraźnie lepsza, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 236 / 17 / 0
Podbijałeś czymś czy solo?
  • 468 / 25 / 0
Podbijam klonem od 2-4 mg.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 784 / 46 / 0
Najzimniejszy weekend przyleciał nad morze. Wyszedłem na szluga mówię kurwa bym się nagrzał wieczorem może coś rzucili w sklepie do przypraw i w rossmanie wchodzę a tu ku zdziwieniu :gun: :*). Te większe Czechy 1101 12.2018.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 70 / 1 / 0
Up a ten agnes dziala ? To jest czech ?
Uwaga! Użytkownik Maniek358 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 631 / 0
Carrefour .16 też definitywnie działa, mam tolerkę w kosmosie, a gdy potrzebowałam, to wyraźnie zaleczył i dał specyficzne uczucie "w brzuszku", wiemy o co chodzi; płukałam pięć pak o ile dobrze pamiętam, mają 250g bo to zielone kerfy. Francja. Mocarz? NIE, ale jałowy na pewno nie jest.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 3901 / 563 / 0
jemedris a bierzesz jakies substancje w miligramach? :cheesy: jakies specyfiki typu morfina albo oxy?
bo z tego co opisujesz mam podobną tolerkę albo odrobinę wyższą i chcialbym się dowiedziec jak to wyglada bo pije samo PST i kompletnie nie mam odnośnika. do kody nie mam jak bo jej nie czuje.

21 lutego 2018jacok pisze:
Z drugim była ciekawa akcja - jedyne co wiedziałem, to który DOM (na duckduckgo maps znaleźliśmy :) ) i żeby podejść od tyłu i zastukać 3 razy w parapet. No to podjechaliśmy z mecenasem
znales mecenasa? co się z nim stało?
gosc byl aktywny i nagle przestal pisac. zyje jeszcze?
  • 274 / 22 / 0
[mention]apceinocnupc[/mention] dzięki za info o Rossmanie. Poszedłem, poszukałem, nie było, już miałem wychodzić ale znalazłem w koszyku z przecenami przy kasach :D
  • 8103 / 909 / 0
Cpajta ludzie poki jest w miare klepiliwy mak.
Owocnego grzania :*)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.