Nadszedł czas, aby pokazał Wam " opiekę lekarską " --cut-- w stosunku do mojej osoby.
Czasem niejedno zdjęcie mówi więcej niż tysiac słów... a gdyby ktoś myślał, że to fejk mam recepty lekarskie wystawione na masę leków z grupy opiatów w tym oksykodonem i benzo .
nie uzywamy nazwisk czy imoon doktorow na forum /Merx
zmieniono nazwę załącznika ze względu na zawarte w niej nazwisko lekarza. /lady
E. Hemingway
Mam pytanie, jutro lekarz na ból pleców wystawia mi na R 2 opakowania OxyContin 20 mg ( w moim mieście nie ma wyższych dawek, np 40 mg ) S 2×1 rano i w południe.
Wcześniejszym opioidami który stosowałem był.tramadol 150 mg na dobę i o to moje pytanie :
Czy po dawce 20 mg oksykodonu odczuje opiatową fazę czy bardziej po dawce 40 mg ?
Za Wasze sugestie bede bardzo wdzięczny
przeniesiono do odpowiedniego działu./lady
E. Hemingway
26 października 2025GAM8L3R pisze: WITAM ,
ma ktos przepis na "lean" na oxach ?
Mialem kiedys i robilem wyszedl kozak tylko zapomnialem jak go zrobic , moze ktos przypomniec ?
pozdro
Oxy się zajebiście w wodzie rozpuszcza myślę że nawet 100mg/1ml
Bierzesz spirytus 95 procent i diphergan. Np kruszysz dipha i wrzucasz do alkoholu
Więc bd miał prometazyne z lekką ilością alkoholu. Potem ten alkohol możesz odparować i zostanie prometazynowy proch, albo wjebac do syropu roztwór prometazynowo spirytusowy.
Żeby zagęścić i stworzyć syrop użyj syropu kukurydzianego, aromaty i barwniki to już wiesz jak chcesz.
Tak chyba najprościej zrobić oxdrunk
Mam nadzieję ze nie złamałem regulaminu w żaden sposób, a jak tak to przepraszam - usuńcie haha
29 października 2025krzychv pisze: Ciężko powiedzieć dokładnie ile, ale liczba tych uzależnionych osób na pewno jest spora i gwałtownie rośnie w oststnim czasie. Nie wiem jak w telewizji mogą robić reportaże o wielkim zabójczym mefedronie(xD), zamiast się skupić na opio.
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
Lekarz wystawił mi receptę na 2 op OxyContin 20 mg z D.S 1×1 i farmaceutka powiedziała, że może wystawić mi tylko 1 opakowanie, mimo, że recepta jest poza tym.dobrze wystawiona.
Dlaczego nie chciała mi wydać 2 opakowań a tylko jedno ?
E. Hemingway
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Wydali mi 1 op ale nie widzę problemu, w poniedziałek wystawi mi drugą receptę na kolejne 2 op z prawidłowym dawkowaniem.
Nie jestem wielkim koneserem oksykodonu, chciałem się tylko odprężyć i stwierdziłem z lekarzem, że dawką 20 mg wystarczy.
Co jest nie tak z tym oxy ????
Trzeci dzień z rana biorę na dobę 1 tabletkę 20 mg, popijam wodą i nic nie czuje, ani żadnej opiatowej fazy ani nic z odurzenia.
Nigdy nie brałem żadnego opio poza tramadolem 150 mg na dobę, nie piję żadnego alkoholu, przy oxy nie zażywam nawet estazolamu bo jestem strasznym panikarzem i boję się zatrzymania oddechu, wypijam przy tym kawę i nic... to już tramadol działał na swój profil sposobu a to oksy, te 20 mg to jedna wielka lipa.
Oczywiście nie dorzucam.oksy w ciągi dnia, trzymam się twardo swoich zasad- 1 tabletka na 24 godziny i nic, nie rozumiem co ludzie widzą w tym wyjątkowego.
Czy ktoś może mi coś doradzić w czym może tkwić problem ?
[note] scalono./lady [/note]
Proszę o scalenie
E. Hemingway
03 października 2025Alenn pisze:zawsze wszystkim mowilem ze p.o to najlepsza droga podania, za glowe sie lapalem jak ktos mi mowil ze to w zyle wali, a barany co to probuja palic to brak slow mi na nich29 września 2025Mariano88 pisze: Oczywiście, że jakiś wjazd musi być odczuwalny. Jednak nie jest on na tyle atrakcyjny żeby warto było oksykodon walić IV. Uwierz mi, długie lata waliłem ogromne dawki morfiny i oksykodonu IV i po latach twierdzę, że oksykodon lepiej brać p.o. lub ewentualnie sniffem.
dawno sie tu nie udzielalem to moze napisze co u mnie
mialem przerwe od oxy 55 dniową, przez lekarza ktory sie na mnie wysral a pisal mi od 2 lat oxy po 6 pak 80tek dziennie i w maju sie do niego zapisalem jako do lekarza rodzinnego zeby mi mogl dalej oxy pisac bo mu mowilem ze jestem w dupie przez ta ustawe i zgodzil sie zeby pojsc na cos takiego no i zostawil mnie z niczym wypisujac mi tylko raz recepte na 2 paki w maju bo zobaczyl ze mam skierowanie od poprzedniej rodzinnej na odwyk, dobrowolne a dostalem je dlatego bo gdy poszedlem do niej z dokumentacja od goscia ze zjadam 6 pak miesiecznie 80tek to powiedziala ze napisze mi skierowanie jakbym chcial skorzystac kiedys tam... a ten glupi chuj nagle z dnia na dzien urywa ze mna kontakt argumentujac to tak ze on nie bedzie mi pisac zebym ja sobie "cpal", tyle ze kurwa dostalem to skierowanie przez jego recepty, w tym kraju sie kurwa zyc nie da normalnie, 55 dni przez to bylem bez oxy bo stracilem wszelka ochote na zalatwianie sobie tego i ogolnie do zycia, ale jak mi znowu bark strzelil to musialem sobie zalatwic zeby mnie nie bolalo, bo ogolnie biore te oxy na bole plecow, barkow i po zlamaniu jestem pare miesiecy
nie opisywalem tego wczesniej na forum bo nie mialem sily, teraz spokojnie trzy paki na miesiac by mi starczaly tyle ze mam jednego lekarza ktory zdziera ze mnie 500zl za recepte na jedna pake 80tki... i to na 100% wiec no, prawie ze dilerskie ceny a do poradni bolu terminy na styczen
wszystko bylo dobrze dopoki nie wprowadzili tej pierdolonej ustawy w listopadzie ze przez fona nie mozna lekow pisac, odjebalo tym lekarzom
mam dosc i jak cos sie nie wydarzy jakis kurwa cud to nie wiem
Skąd ci się wzięło w głowie, że po 20mg i to nie przegryzionej, ani nic będą w głowie jakieś fajerwerki xd?
W wątku FAQ będziesz miał wytłumaczone co i jak, jak się do tego zabrać i dawkować. Ale skoro już tu jestem to: 1. 20mg może być dla ciebie za mało żebyś coś poczuł, ale wiesz - nie szalej z dawkami 2. Co ważniejsze - zdrap otoczkę tabletki, rozgniec ją na pył i wtedy zjedz i zapij.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).