Nadszedł czas, aby pokazał Wam " opiekę lekarską " --cut-- w stosunku do mojej osoby.
Czasem niejedno zdjęcie mówi więcej niż tysiac słów... a gdyby ktoś myślał, że to fejk mam recepty lekarskie wystawione na masę leków z grupy opiatów w tym oksykodonem i benzo .
nie uzywamy nazwisk czy imoon doktorow na forum /Merx
zmieniono nazwę załącznika ze względu na zawarte w niej nazwisko lekarza. /lady
E. Hemingway
Mam pytanie, jutro lekarz na ból pleców wystawia mi na R 2 opakowania OxyContin 20 mg ( w moim mieście nie ma wyższych dawek, np 40 mg ) S 2×1 rano i w południe.
Wcześniejszym opioidami który stosowałem był.tramadol 150 mg na dobę i o to moje pytanie :
Czy po dawce 20 mg oksykodonu odczuje opiatową fazę czy bardziej po dawce 40 mg ?
Za Wasze sugestie bede bardzo wdzięczny
przeniesiono do odpowiedniego działu./lady
E. Hemingway
26 października 2025GAM8L3R pisze: WITAM ,
ma ktos przepis na "lean" na oxach ?
Mialem kiedys i robilem wyszedl kozak tylko zapomnialem jak go zrobic , moze ktos przypomniec ?
pozdro
Oxy się zajebiście w wodzie rozpuszcza myślę że nawet 100mg/1ml
Bierzesz spirytus 95 procent i diphergan. Np kruszysz dipha i wrzucasz do alkoholu
Więc bd miał prometazyne z lekką ilością alkoholu. Potem ten alkohol możesz odparować i zostanie prometazynowy proch, albo wjebac do syropu roztwór prometazynowo spirytusowy.
Żeby zagęścić i stworzyć syrop użyj syropu kukurydzianego, aromaty i barwniki to już wiesz jak chcesz.
Tak chyba najprościej zrobić oxdrunk
Mam nadzieję ze nie złamałem regulaminu w żaden sposób, a jak tak to przepraszam - usuńcie haha
29 października 2025krzychv pisze: Ciężko powiedzieć dokładnie ile, ale liczba tych uzależnionych osób na pewno jest spora i gwałtownie rośnie w oststnim czasie. Nie wiem jak w telewizji mogą robić reportaże o wielkim zabójczym mefedronie(xD), zamiast się skupić na opio.
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
Lekarz wystawił mi receptę na 2 op OxyContin 20 mg z D.S 1×1 i farmaceutka powiedziała, że może wystawić mi tylko 1 opakowanie, mimo, że recepta jest poza tym.dobrze wystawiona.
Dlaczego nie chciała mi wydać 2 opakowań a tylko jedno ?
E. Hemingway
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.