Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Oczywiście, że jakiś wjazd musi być odczuwalny. Jednak nie jest on na tyle atrakcyjny żeby warto było oksykodon walić IV. Uwierz mi, długie lata waliłem ogromne dawki morfiny i oksykodonu IV i po latach twierdzę, że oksykodon lepiej brać p.o. lub ewentualnie sniffem.
  • 619 / 113 / 0
Spoczko, chciałem tylko wyjaśnić tę kwestię tak jak czuję.
Pozdrowienia
:tabletki:
  • 1681 / 126 / 0
29 września 2025Mariano88 pisze:
Oczywiście, że jakiś wjazd musi być odczuwalny. Jednak nie jest on na tyle atrakcyjny żeby warto było oksykodon walić IV. Uwierz mi, długie lata waliłem ogromne dawki morfiny i oksykodonu IV i po latach twierdzę, że oksykodon lepiej brać p.o. lub ewentualnie sniffem.
zawsze wszystkim mowilem ze p.o to najlepsza droga podania, za glowe sie lapalem jak ktos mi mowil ze to w zyle wali, a barany co to probuja palic to brak slow mi na nich
dawno sie tu nie udzielalem to moze napisze co u mnie
mialem przerwe od oxy 55 dniową, przez lekarza ktory sie na mnie wysral a pisal mi od 2 lat oxy po 6 pak 80tek dziennie i w maju sie do niego zapisalem jako do lekarza rodzinnego zeby mi mogl dalej oxy pisac bo mu mowilem ze jestem w dupie przez ta ustawe i zgodzil sie zeby pojsc na cos takiego no i zostawil mnie z niczym wypisujac mi tylko raz recepte na 2 paki w maju bo zobaczyl ze mam skierowanie od poprzedniej rodzinnej na odwyk, dobrowolne a dostalem je dlatego bo gdy poszedlem do niej z dokumentacja od goscia ze zjadam 6 pak miesiecznie 80tek to powiedziala ze napisze mi skierowanie jakbym chcial skorzystac kiedys tam... a ten glupi chuj nagle z dnia na dzien urywa ze mna kontakt argumentujac to tak ze on nie bedzie mi pisac zebym ja sobie "cpal", tyle ze kurwa dostalem to skierowanie przez jego recepty, w tym kraju sie kurwa zyc nie da normalnie, 55 dni przez to bylem bez oxy bo stracilem wszelka ochote na zalatwianie sobie tego i ogolnie do zycia, ale jak mi znowu bark strzelil to musialem sobie zalatwic zeby mnie nie bolalo, bo ogolnie biore te oxy na bole plecow, barkow i po zlamaniu jestem pare miesiecy
nie opisywalem tego wczesniej na forum bo nie mialem sily, teraz spokojnie trzy paki na miesiac by mi starczaly tyle ze mam jednego lekarza ktory zdziera ze mnie 500zl za recepte na jedna pake 80tki... i to na 100% wiec no, prawie ze dilerskie ceny a do poradni bolu terminy na styczen
wszystko bylo dobrze dopoki nie wprowadzili tej pierdolonej ustawy w listopadzie ze przez fona nie mozna lekow pisac, odjebalo tym lekarzom
mam dosc i jak cos sie nie wydarzy jakis kurwa cud to nie wiem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.