Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2755 / 591 / 0
@dariamiereszynska Przy takim dawkowaniu całkiem prawdopodobnie skończy się na tym, że kolega wkrótce nie tylko będzie żarł pregabę jak do tej pory, będzie ją też przyprawiał benzosami.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 356 / 8 / 0
Nie ma opcji na branie pregi i bromka jednocześnie

Ja już przerabiałem temat tylko prege klonem zastąpiłem i skończyło się że mnie klon przy odstawce pokarał
Ale nie brałem pregi przez 3 tygodnie ponad
  • 40 / 3 / 0
@Vetulani44 Różnie bywa, ale jeśli dana osoba ma np jakieś problemy emocjonalne faktycznie troche za duże dawkowanie. Z tego co wiem z pregabaliny można też schodzić gabapentyną jakoś ale to pewnie dopiero jakby była pregabalina całkowicie odstawiona już
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.