Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2776 / 595 / 0
@dariamiereszynska Przy takim dawkowaniu całkiem prawdopodobnie skończy się na tym, że kolega wkrótce nie tylko będzie żarł pregabę jak do tej pory, będzie ją też przyprawiał benzosami.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 356 / 8 / 0
Nie ma opcji na branie pregi i bromka jednocześnie

Ja już przerabiałem temat tylko prege klonem zastąpiłem i skończyło się że mnie klon przy odstawce pokarał
Ale nie brałem pregi przez 3 tygodnie ponad
  • 45 / 3 / 0
@Vetulani44 Różnie bywa, ale jeśli dana osoba ma np jakieś problemy emocjonalne faktycznie troche za duże dawkowanie. Z tego co wiem z pregabaliny można też schodzić gabapentyną jakoś ale to pewnie dopiero jakby była pregabalina całkowicie odstawiona już
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.