Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 462 / 7 / 0
Dokładnie o tak nieludzkim stanie pisałem post wyżej ;)
  • 420 / 43 / 0
@Fastriaxiar Nie do przyjęcia przez Twój umysł jak już. Ale mniej więcej o to części użytkowników chodzi. Paranoi nie uświadczyłem.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 33 / 0
U mnie ketamina ma działanie zapobiegające paranoi, nigdy nie mam po niej paranoicznych jazd. Czasem zarzucałem małe dawki w miksach żeby zbić paranoję z innych rzeczy tj stimów.
dawniej Anon
  • 3158 / 884 / 5
03 maja 2019Ajuk pisze:

Jednak nadal nie rozwiazalam jednej zagadki I jest to pytanie za 100000 dolarow, bo naprawde az sie dziwie, ze nadal tego nie rozkminilam. Czy jak wszyscy pisza 30mg to maja na mysli 300mg? Bo 1 g ma 1000 mg I ja nie wiem czy ja tu cos przeoczylam?! Pozdro
Że co? 30mg to 30mg, a nie 300.
Zajebałaś 0.5g kety na raz? XD
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1066 / 158 / 0
kurde z braku laku ketamina bardzo spoko ! szkoda że z pl póki co nie wysyłają ;p

K-hole był w porządku ;p

zajebałem 200 mg sniffem było ok ;p ciekaw jestem ile musiałbym wrzucić podjęzykowo żeby poczuć ten sam efekt co po 200 mg ?

2x tyle czy więcej ? 500 mg na raz pod język . znacie jakis kalkulator dozowania który przelicza ilość sniff na ilość podjęzykowo ?

wkurza mnie w sniffie to, że mam popsute śluzówki i po akcji mam tak suche że mi nos zatyka,

tak wiem, że to kompletnie nie opłacalne podjęzyk, ale jebać to nawet takie 0,5g to koszt 50 zł na super tripa

tylko chcę się dowiedzieć jak to dawkować podjęzykowo na oko może być albo za słabo albo dużo za dużo ;p
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 131 / 15 / 0
07 maja 2019eiffel65 pisze:
kurde z braku laku ketamina bardzo spoko ! szkoda że z pl póki co nie wysyłają ;p

K-hole był w porządku ;p

zajebałem 200 mg sniffem było ok ;p ciekaw jestem ile musiałbym wrzucić podjęzykowo żeby poczuć ten sam efekt co po 200 mg ?

2x tyle czy więcej ? 500 mg na raz pod język . znacie jakis kalkulator dozowania który przelicza ilość sniff na ilość podjęzykowo ?

wkurza mnie w sniffie to, że mam popsute śluzówki i po akcji mam tak suche że mi nos zatyka,

tak wiem, że to kompletnie nie opłacalne podjęzyk, ale jebać to nawet takie 0,5g to koszt 50 zł na super tripa

tylko chcę się dowiedzieć jak to dawkować podjęzykowo na oko może być albo za słabo albo dużo za dużo ;p
Tu masz podane dawkowanie donosowe, doustne, doodbytnicze i domięśniowe:

https://erowid.org/chemicals/ketamine/k ... dose.shtml

Donosowo K-Hole 160-250 mg
Doustnie K-hole 500+ mg
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 4 / / 0
07 maja 2019DelicSajko pisze:
03 maja 2019Ajuk pisze:

Jednak nadal nie rozwiazalam jednej zagadki I jest to pytanie za 100000 dolarow, bo naprawde az sie dziwie, ze nadal tego nie rozkminilam. Czy jak wszyscy pisza 30mg to maja na mysli 300mg? Bo 1 g ma 1000 mg I ja nie wiem czy ja tu cos przeoczylam?! Pozdro
Że co? 30mg to 30mg, a nie 300.
Zajebałaś 0.5g kety na raz? XD
Mam juz totalny mlyn w glowie lol. Kupilam 1g, zwazylam go w malej paczuszce I bylo na bank powyzej 1g - problem, ze nie zwazylam samego proszku na samym poczatku. Mialam to na 3 razy w ciagu 3 dni I jak odmierzalam to bylo tak jak mowilam 0.2, pozniej 0.5, a pozniej 0.3..... o ja jebie😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Z racji tego, ze to byl moj 1.raz mysle, ze tez nie rozdrobnilam tego wystarczajaco (reddit ma dobre instrukcje lol) I pewnie zle to wciagalam, bo zawsze mialam dripa. A ze nie wiedzialam, ze ket ma inny sposob wchlaniania od kokainy I MDMA itd. to najprawdopodobniej duzo sie nie wchlonelo...?😂
  • 3158 / 884 / 5
Qrka nie wiem hehhe ale dawki jebitne xD Ja dripa mam za każdym razem, taki chujowy straszliwie. No i gieta to my we dwójkę nie robimy w noc :korposzczur:
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 8103 / 907 / 0
A co sadzicie o ketminie i.v. ? Na pewno większa biodostępność i łatwiej o k-hole no i może być ciekawy wjazd.Oglądałem film dokumentalny kiedyś o ketaminie i kobieta właśnie podawała dożylnie wiec to nie mit.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2429 / 579 / 155
@UJebany ketamina i.v stosowana jest najczęściej w anestezjologii. Dużo łatwiej o k-hole, całkowitą dysocjację i utratę przytomności. Ja dostałam ketę i.v. i wspominam to koszmarnie, opisywałam kiedyś to w tym temacie. Waląc ketaminę i.v. warto niestety przygotować się na k-hole (dla wielu osób, w tym dla mnie jest to przerażające doświadczenie), omamy, wymioty i problemy z pęcherzem.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.