Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Tak - działa normalnie nawet 1mg klona albo alpry. Ale zawsze starałem się brać medycznie przed snem. Albo z rana czasami jak miałem mieć ciężki dzień. Ofc zdarzały się wyskoki że np 5mg se ( lecz nie więcej, nie lubie zerwanego filmu ) przyjebałem do tego np alko i zioło ale naprawdę rzadko. Benzo wg mnie ma mały potencjał rekreacyjny.

Jak jesteś w dołku i nie ma Ci kto przepisać zobacz sobie na [nazwe sklepu masz na priv] masz tam np 10 tabsów flu-alpry za 8 euro. To nie jest wcale tak dużo. A flu-alpra działą mocniej btw.
  • 2244 / 381 / 0
@nicki biorę regularnie, ale jakieś BHP przy tym zachowuje.
  • 506 / 110 / 0
@mietowy3 na czym polega to BHP?
  • 2244 / 381 / 0
Nie przekraczać określonych dawek dziennych, nie brać codziennie, zmieniać benzo etc.
  • 40 / 9 / 0
Mój pierwszy raz, zdobyłem małe dawki klona, w sensie mam jedną tabletkę 2 mg - mam problemy w robocie, potrzebują złapać oddech, to jest chyba specyfik do tego, by właśnie pozbyć się leków dnia codziennego i się odstresować.

Nigdy nie używałem- lepiej zjeść połówkę, czy od razu 2 mg bez dojadania?
  • 248 / 84 / 0
Na pierwszy raz o wiele lepiej zjeść połówkę ;)
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 9 / 0
To może inaczej - czy 1 mg jest już generalnie bezpieczny? Statystycznie nie generuje blackoutów itd?
  • 86 / 13 / 0
Na pierwszy raz z benzo weź sobie ćwiartkę (0,5mg) i do tego kawę. Zobaczysz jak się czujesz, tylko nie dorzucaj za szybko.
  • 1291 / 329 / 12
Zarzuciłem wczoraj rekreacyjne 2 clony i 5 x 300mg pręgi. Dawki oczywiście rozbijałem co kilkadziesiąt minut tj po ćwiarteczce klona i pręge w nochala (tak przyjmuje bo mi się podoba), do tego spaliłem kilka lolków(przez cały dzień ok 10). Zjadłem wszystko w przeciągu paru godzin razem z okrutną gastrówą i zasnąłem ok 2.

Generalnie przespałem cały dzień, wstałem gdzie po 16 i czuje się wręcz znajomicie. Mam tylko problem, ze moje funkcje motoryczne są tak jakby zawieszone tzn ciężko sie chodzi i nie mogę złapać równowagi. Trochę to zabawne tak sie obijać i przewracać jakieś pierdołki ale czy to mi przejdzie po jakimś czasie? Mogę poratować sie jakimś stymulantem?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 81 / 4 / 0
Powiedzcie mi co ludzie widzą nadzwyczajnego w klonazepamie? Działanie przeciwlekowe bardzo słabe doraznie też działa slabo
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.