Jak jesteś w dołku i nie ma Ci kto przepisać zobacz sobie na [nazwe sklepu masz na priv] masz tam np 10 tabsów flu-alpry za 8 euro. To nie jest wcale tak dużo. A flu-alpra działą mocniej btw.
Nigdy nie używałem- lepiej zjeść połówkę, czy od razu 2 mg bez dojadania?
Generalnie przespałem cały dzień, wstałem gdzie po 16 i czuje się wręcz znajomicie. Mam tylko problem, ze moje funkcje motoryczne są tak jakby zawieszone tzn ciężko sie chodzi i nie mogę złapać równowagi. Trochę to zabawne tak sie obijać i przewracać jakieś pierdołki ale czy to mi przejdzie po jakimś czasie? Mogę poratować sie jakimś stymulantem?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.