Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 877 / 155 / 0
Zależy jak długo tak leciałeś, ja zaczęłam brać alprę na studiach, ale nie było aż tak źle bo dawali mi najniższe dawki - 0,25. Póżniej jak już dostawałam tabsy po 1 mg to tak poleciałam że żarłam codziennie po 5-8 mg przez rok, ponad rok w sumie. Do tego lorek, diazepam, estazolam(na próbę), klony. Skończyło się tak, że psychiatra mnie odciął od benzo totalnie i powiedział, że albo idę na odwyk do szpitala albo robię odwyk w domu. Powiedziałam mu, że nie stać mnie na dwa miechy w szpitalu bo ja mam mieszkanie do opłacenia. Został odwyk w domu - tortury. Ale przebrnęłam, teraz grzecznie biorę klony w sytuacjach kiedy mam wrażenie, że zbliża mi się atak padaczki - 0,5 mg pod język. Także w moim przypadku - miękkiego lądowania nie było, tylko dostałam w pizdę i się nauczyłam jak się kończy ćpanie benzo. Polecam - nauczka na całe życie. A żeby sobie miękko wylądować to albo odwyk albo powolne zmniejszanie dawki. U mnie by się nie sprawdziło bo nie mam na tyle siły woli do alprazolamu i jak już się dorwę to nie mogę przestać go wpierdalać
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.