Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
12 kwietnia 2024Czoug pisze: @sfiksowany czy da się jakoś porównać fazę do butanu albo sprężonego powietrza? Nigdy nie miałem okazji w swojej ćpuńskiej karierze doświadczyć dezodorantowego haju ale ten jeden raz chyba poświęcę się dla nauki![]()
@sfiksowany Rozpuch dusi tylko przez pierwsze kilka buchów i wtedy zastanawiasz się,co ja kurwa odpierdalam
Ale to tylko kilka pierwszych buchów.Szybko wchodzi miłe znieczulenie i euforia więc jesteś zmotywowany walić dalej.
To może za szybko zwatpilem bo podchodziłem ze 4 razy po 5 buchow I się poddawałem
scalono_xxx
Brosa na kleszcze i komary można też kirac normalnie czy nie zaraz będę testował
Ogólnie to że wszystkiego co brałem w życiu kiranie dezo najbardziej mi się pofob
scalono posty
Kurwa enter mi się kliknol jebany
Najbardziej m się podobało szkoda ze te proszki tak nie robia
Jest vos wgl o zbliżonym działaniu ale żeby się utrzymywało trochę dłużej niż te kilkanaście sekund?
Pol godziny takiej jazdy na dezo kurwa marzenie
jw_xxx
Ale nie polecam tego kirac jak cos
Niby jest w składzie butan ale z mojej perspektywy wydaje się bardziej przystępny i mniej drażniący dla górnych dróg oddechowych (ale może to tylko moje prywatne odczucia). W dodatku spożywającego otula przyjemny zapach fiołków i lawendy
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Gra warta świeczki, pizda niesamowita.
Strasznie uzależnia,
plusy? nie ma
minusy? czuję na płucach że jebałem dezodorant, z mordy mi śmierdzi męskim działem w rossmannie no i pewnie kilka szarych komórek bezpowrotnie straciłem hehe.
uważam że trzeba być skrajnie popierdolonym i/lub nieodpowiedzialnym człowiekiem żeby się w to bawić, na szczęście nigdy nie mówiłem że jestem normalny ;))
nie no, serdecznie odradzam. serio.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.