Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
12 kwietnia 2024Czoug pisze: @sfiksowany czy da się jakoś porównać fazę do butanu albo sprężonego powietrza? Nigdy nie miałem okazji w swojej ćpuńskiej karierze doświadczyć dezodorantowego haju ale ten jeden raz chyba poświęcę się dla nauki![]()
@sfiksowany Rozpuch dusi tylko przez pierwsze kilka buchów i wtedy zastanawiasz się,co ja kurwa odpierdalam
Ale to tylko kilka pierwszych buchów.Szybko wchodzi miłe znieczulenie i euforia więc jesteś zmotywowany walić dalej.
To może za szybko zwatpilem bo podchodziłem ze 4 razy po 5 buchow I się poddawałem
scalono_xxx
Brosa na kleszcze i komary można też kirac normalnie czy nie zaraz będę testował
Ogólnie to że wszystkiego co brałem w życiu kiranie dezo najbardziej mi się pofob
scalono posty
Kurwa enter mi się kliknol jebany
Najbardziej m się podobało szkoda ze te proszki tak nie robia
Jest vos wgl o zbliżonym działaniu ale żeby się utrzymywało trochę dłużej niż te kilkanaście sekund?
Pol godziny takiej jazdy na dezo kurwa marzenie
jw_xxx
Ale nie polecam tego kirac jak cos
Niby jest w składzie butan ale z mojej perspektywy wydaje się bardziej przystępny i mniej drażniący dla górnych dróg oddechowych (ale może to tylko moje prywatne odczucia). W dodatku spożywającego otula przyjemny zapach fiołków i lawendy
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Gra warta świeczki, pizda niesamowita.
Strasznie uzależnia,
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.