Karanie za usiłowanie wejścia w posiadanie substancji nielegalnych brzmi jak ciekawostka z Korei północnej : )
28 lipca 2019rockens pisze: Wiecie co, postanowiłem poszukać sobie ogłoszeń benzo w mojej okolicy i cyk, jest. Piszę do typka z zapytaniem na wejściu czy jest możliwy odbiór osobisty+sprawdzenie zawartości, a on że jasne, nie ma problemu. Ziomek oczywiście każe pobrać signala, umawiamy się tego i tego dnia na klony, cena nie była wygórowana, mógłbym co prawda wytargować mniej, ale jako że to moja pierwsza styczność z kupowaniem czegoś z o24 to wolałem się dostosować, podjechał autem, sprawdził dowód, pogadał co ma i co mógłby ogarnąć, wszystko poszło sprawnie i szybko. Jestem naprawdę zadowolony, bo to mój pierwszy raz z tą stronką, bałem się wyjebki, więc pojechałem z bratem, ale sprzedawca naprawdę miło mnie zaskoczył. Chyba już nie używasz hypera, ale jeśli to czytasz, to pewnie wiesz o kogo chodzi. Pozdro dla Ciebie ziomek.
28 lipca 2019rockens pisze: podjechał autem, sprawdził dowód, pogadał co ma i co mógłby ogarnąć, wszystko poszło sprawnie i szybko.
U mnie też typ raz chciał dowód zobaczyć (wyglądam naprawdę młodo, to było jeszcze jakoś z rok temu) to pokazałem mu tylko kluczyki od auta tak że nie było widać marki i powiedziałem, że jak to mu nie wystarcza to niech szuka innego klienta. Inny koleś powiedział tylko 'kolejny młody chłopak' i nie robił już żadnych cyrków.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.