Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
kto jadl 4-MMC to za nim teskni. ? tak samo za Szalwia <3
  • 8103 / 911 / 0
DXM oraz benzodiazepiny.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12 / 1 / 0
  • 106 / 13 / 2
Najbardziej w pamięć to mi wpadł słynne 4MMC i 3MMC przeżycia dzięki tym substancją najlepiej wspominam

Tesknię tez w jakims stopniu za 4-MMeOC (mexedrone) czyli za jednym z najbardziej przypominających analogów dobrego 4MMC

Ech te czasy ida w złą strone
Pamiętajcie drogie dzieci ze tym wyższy lot tym gorszy upadek :-D
  • 8103 / 911 / 0
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 913 / 39 / 0
Szałwia, etylofenidat, MXE, efenidyna, 3-MeO-PCMo.
  • 2199 / 369 / 0
Za dziecinną radością.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1881 / 202 / 0
4-MMC

Aczkolwiek rozstałem się z tego typu używkami, nawet gdyby ktoś sypał naprawdę legitnego mefa, to bym odmówił. No chyba, że byłaby zajebisa impreza, dobre dupy do ruchania i benzo na zejście

W innym przypadku odpowiedź jest tylko jedna

GBL
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 276 / 31 / 0
Tak samo za mefem. Patrząc na to ile krzywdy dla organizmu robią współczesne bieda-ketony, jak krótko działają i przy takich niskich profitach, jakie dają potężne zejście, to nie da się nie zatęsknić.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
mefedron 100% (taki ze stacjo)
Uwaga! Użytkownik Rottweiler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.