Escitalopram 20mg rano
Piracetam 2400mg rano
Trazodon 300mg wieczorem
Pregabalina 2 x 150mg
Jestem zadowolony, bo udało mi się odstawić betabloker, który musiałem brać przez chlanie. Pręgę biorę od mniej niż 2 tygodni i zaraz będę odstawiał. Piracetam biorę od miesiąca i będę kontynuował aż się skończy.
I crave you more and more
Dziennie około
100 mg metylofenidatu
2 mg clona ( by zjechać uboki po metylo )
A po 18 na piękny wieczór 80 mg oksy
I na spanie xanaxik w różnych dawkach
Pregabalina 75 mg 1, 0, 1
Selegilina 5 mg 1, 1, 0
Betahistyna 24 mg 1, 0, 1
Prega daje mi więcej uboków niż mogłabym przypuszczać, ale może miną albo po prostu nie jest dla mnie? Chciałam nią zastąpić klonazepam, ale coś nie wychodzi. On zawsze jest niezawodny jednak :(
klonazepam 1 mg doraźnie,
kodeina 300, 450 mg doraźnie.
Chciałabym, by już tak zostało...
200mg trazodonu
pregabalina 300mg co pare dni
tramadol 500-2000. Ale juz przestaje bo za duze dawki
I crave you more and more
Ketrel 50mg
Lamotrygina 300mg
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
( pod warunkiem, że nie jesteśmy chorzy z gorączką itp )
29 sierpnia 2019kacper791 pisze: U mnie mała zmiana nastąpiła :)
- Klomipramina 75mg SR 2-0-0,
- Pregabalina 75mg 1-1-0,
- Chlorprotiksen 15mg 1-1-1,
- Kwetiapina 100mg 0-0-1,
- Metformina 750mg SR 1-0-0,
- Lewotyroksyna 50µg 1-0-0.
Doraźnie:
- alprazolam 1mg :)
Propranolol 40mg 1-0-0 + doraźnie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?