Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
jak dla mnie MALT to kapryśne gówno. 5-Meo-NiPT przyjemniejszy.
  • 183 / 11 / 0
Polecam zapalić , niestety nie miałem waporyzera pod ręką , więc dla testów wbity mały topek w kane i na niego ok. 10-15 mg materiału . Wejście gwałtowne , efekty moim zdaniem lepsze niż przy sniffie . Za parę dni spróbuje waporyzować , ale ta tryptamina coraz bardziej mi podchodzi .
  • 5 / / 0
Pierwsze spotkanie z substancją zaliczam jak najbardziej do udanych. Jako, ze jestem bardzo niewielki i wyjątkowo podatny na wszelkie substancje psychoaktywne postanowiłem zażyć 15 mg, co, jak się potem okazało było, można powiedzieć strzałem w 10. Droga podania - sniff. Bodyloadu nie poczułem żadnego, bo substancja zaczęła działać już po około 10 minutach, w ciągu których byłem w ciągłym ruchu i nie miałem czasu skupić się na obserwowanie reakcji ciała. Pierwszymi efektami były psychodeliczny klimat i stroboskopowe widzenie, które jednak dość szybko ustało i zostało zamienione przez rozpływanie się (czyt. falowanie) elementów otoczenia tj. kostki na chodniku, krawężnika, słupków itp. Z OEV'ów to jeszcze mogę dodać, że widziałem gdzieniegdzie napisy (np. na dużym czarnym dachu warsztatu który widziałem z góry), jednak najczęściej zanim zdążyłem je przeczytać znikały, albo falowały do tego stopnia że nie było to możliwe, jednakże gdzieś udało mi się odczytać "PSYCH" :) Oprócz napisów zarówno dach ten, jak i rolety obfitowały w przeróżne wzory, najczęściej pomarańczowe lub zielone. Dodam jeszcze że miałem uczucie, którego kompletnie się nie spodziewałem i o którym jeszcze nie czytałem - mianowicie moja chora psychika "wygenerowała" kilka zębów, które czułem przez większość czasu tripu. Znajdowały się one kilka cm poza szczęką, ale sięgając w ich stronę językiem mogłem dosłownie poczuć jak ten "wirtualny ząb" jest przez język uciskany - to było coś, czego się nie spodziewałem nawet w najmniejszym stopniu i było to bardzo dziwne :P To chyba tyle, w takiej dawce substancja ta wywarła na mnie duże wrażenie (jak najbardziej pozytywne). Był to pierwszy mocniejszy psychodelik który miałem okazję spróbować, także doświadczenia w tym kierunku nie miałem żadnego. Z mojej strony bardzo dobra tryptamina, którą szczerze polecam.
  • 43 / 3 / 0
Coś czuje, ze po delegalizacji wszystkich 4-aco-dmt, 4-ho-meta i 4-ho-dipta to będzie nowy król rc tryptamin. Tylko trzeba go troche poznać. Więcej Trip reportów jakby się pojawiło to by coś sie ruszyło w temacie :) Ale po czasie coraz więcej mi sie przypomina z tripa. Na przykład jak ratowali kolegę to robili to bardzo sztucznie. Tak jakby oni również to wzięli :) Żałuję, że zajebalem na oko za dużo, bo mogłoby być miło :>

W ogóle co robicie, gdy tryptamina wchodzi i próbuje przejąć kontrolę? Walczycie z nią, czy może się poddajecie tak by depersonalizacja dala o sobie znać? Mnie zawsze bierze panika, bo próbuje walczyć. Nie przyzwyczaję sie do tego uczucia..
  • 3363 / 356 / 0
Coś czuje, ze po delegalizacji wszystkich 4-aco-dmt, 4-ho-meta i 4-ho-dipta to będzie nowy król rc tryptamin.
Lel, jadles kiedykolwiek 4-podstawione tryptaminy? Metocyny nic nie zastapi.
  • 4967 / 871 / 0
@up fakt, zastapic nie zastapi ale mimo wszystko zostanie kilka ciekawych tryptaminy. Pytanie tylko na jak dlugo? Dzis banuja te najlepsze tryptaminy a jutro zbanuja pozostale w tym meo malta.
  • 28 / / 0
Testowałem na sobie, następnie podałem 2 totalnie nowym w temacie osobom, dawki dla nich to 20 mg. W pierwszym przypadku wynik fenomenalny: wizje 11 pięter siebie + kontrola kilku wszechświatów. W drugim przypadku spotkanie ze Stevenem Jobsem i rozmyślenia nad życiem po życiu.

Pełna kontrola umysłu i ciała, bad trip tylko na moment po akcji policji pod oknem tak jak już pisałem gdzieś w innym wątku. Jakbym miał brać pierwszy raz Halu to wybrałbym MeoMalta a nie Hometa, ogólnie Homet mi nic nie pokazał poza kolorami, muzyką i majami (+ zawiechy u nowej osoby). Dawka 20 mg w pełni wystarcza.

Minusem na pewno jest szybka degradacja, już po 2 tyg mało było czuć. Czy rozwór w alkoholu zapewni np. rok mocy?
  • 43 / 3 / 0
FajnieJest pisze:
Lel, jadles kiedykolwiek 4-podstawione tryptaminy? Metocyny nic nie zastapi.
Pewnie :) 4-aco i Mahometa. Homet jak dla mnie za mało mentalny. Dużo bardziej podobała mi sie Psylacetyna. Przy okazji to był mój pierwszy raz z tryptaminami. Szkoda, że w meo malcie nie ma żadnej mistyczności a czysta, jebitna uber faza..
skarissi pisze:
(...) wirtualny ząb
Właśnie! Też mialem to uczucie drugiej szczęki u ludzi.. Bardzo przerażająco to wyglądało, choć przy 4-aco jakoś bardziej było to widoczne. Ale faktycznie. Te zęby są tuz pod szczęką. To jakiś lag umysłu :P
  • 245 / 2 / 0
Czy 15mg w pillsie dla osoby ktora nigdy tego nie brala bedzie ok? Czy lepiej 20?
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 4967 / 871 / 0
Skoro zrobili takie pillsy to powinno byc ok :) Lepiej mniej niz pozniej zalowac, wez to 15mg jak masz w pillu i sam bedziesz wiedzial czy nastepnym razem wziasc ewentualnie wiecej jesli to Ci nie wystarczy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.