Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
oral, proporcje 1:1, mnie wyniosło na orbitę, mniej więcej 350mg 3-MMC i 300mg 2-mmc. Była lekka tolerka. Dużo mniejszy nie ogar niż bym wziął np. 600mg 3-MMC. Bardzo mi się spodobało i będę mixował. Polecam też na prawdę kupować puste kapsułki i wypełniać wedle uznania. IMO najlepszy sposób brania, długo utrzymuje się bania ale to nie jest na pewno opcja dla niecierpliwych %-D Dodatkowy plus to to, że możemy sobie zabrać podzielony towar gdziekolwiek chcemy. Wygląd jak jakieś witaminy sprawia, że nie zwracamy na siebie uwagi.
  • 766 / 136 / 6
250mg oralnie + 100mg donosowo po 1 godzinie daje stan podobny do 3-MMC, ale bez pluszowości i empatii. Raczej chciało mi się czytać książki albo wykonywać cokolwiek związanego z pracą fizyczną niż rozmawiać ;-) Spore parcie na dorzutkę, działa mocno niecałe dwie godziny. Tolerancji brak.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 311 / 15 / 2
Re: 2-MMC
Nieprzeczytany post autor: bbk »
A jak wyglądało to wyniesienie na orbitę vhailor? :D winycj info!
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 1969 / 456 / 4
jeszcze tego ustrojstwa nie miałem okazji stestowac na szczurach, a bardzo mnie interesuje kwestia sexualna bo reszta juz została opisana:

jak tam z kolega daje rade? czy podobnie jak na pentedronie ni uja?

kolejne pytanka: sa jakies wazokonstrykacje? kardio dziwne? serducho przy "tej kapie , do tkórej każdy dązy" napierdyla jak głupie czy własnie wtedy nas kocha i jest wporzadku?

co ze zwałami? i jedzeniem na następny dzień ... jest git?
DXM
  • 79 / 5 / 0
Na pw mogę wysłać fotkę jak to wygląda. Sort miałem zaa granicy. Kolega testował i mówił, że jest porównywalne do koko. Ile w tym prawdy nie wiem bo nie testowałem. Będę to testował w przyszłym tygodniu to napisze opinie.
  • 79 / 5 / 0
Chodzi o zwykły koks nie o żadne koko z dopalaczy. Takie było zdanie koleżki, który dość często je takowe rzeczy, a z beta - katonami ma mało wspolnego.
  • 1969 / 456 / 4
jeżeli to jest podobne do koksu to było by ciekawe zwł "za te cenę" która obecnie jest u co niektórych vendorów.

Fakt , że to syntetyk a nie naturalny dopalacz jak w przypadku kokainy działanie powinno się bardzo różnić - co najwyżej serce może bić w podobnym rytmie ;)

koks to bardzo specyficzna substancja - i mało które amfetaminy czy b-k są do niego podobne
DXM
  • 19 / / 0
Jeżeli Twój kolega porównuje to do koko, to w takim razie nie wie jak prawdziwe koko klepie.

Według mnie jest to nie możliwe, żeby któryś beta-keton był podobny do koko.
  • 1472 / 26 / 0
Może pierwsza faza ketonowa tak jak ja po pencie byłem w niebie
  • 1857 / 70 / 80
@JFOX
metkatynon p.o. w działaniu przypomina kokę. etylofenidat przez pierwsze kilka minut też działa podobniej do koksu niż do ketonów czy amfetamin, ale szybko faza sie zmienia w nic nie wartą stymulacje. A te kilka minut ucieka jak to po stymulantach, bardzo szybko.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.