Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
oral, proporcje 1:1, mnie wyniosło na orbitę, mniej więcej 350mg 3-MMC i 300mg 2-mmc. Była lekka tolerka. Dużo mniejszy nie ogar niż bym wziął np. 600mg 3-MMC. Bardzo mi się spodobało i będę mixował. Polecam też na prawdę kupować puste kapsułki i wypełniać wedle uznania. IMO najlepszy sposób brania, długo utrzymuje się bania ale to nie jest na pewno opcja dla niecierpliwych %-D Dodatkowy plus to to, że możemy sobie zabrać podzielony towar gdziekolwiek chcemy. Wygląd jak jakieś witaminy sprawia, że nie zwracamy na siebie uwagi.
  • 766 / 136 / 6
250mg oralnie + 100mg donosowo po 1 godzinie daje stan podobny do 3-MMC, ale bez pluszowości i empatii. Raczej chciało mi się czytać książki albo wykonywać cokolwiek związanego z pracą fizyczną niż rozmawiać ;-) Spore parcie na dorzutkę, działa mocno niecałe dwie godziny. Tolerancji brak.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 311 / 15 / 2
Re: 2-MMC
Nieprzeczytany post autor: bbk »
A jak wyglądało to wyniesienie na orbitę vhailor? :D winycj info!
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 1969 / 456 / 4
jeszcze tego ustrojstwa nie miałem okazji stestowac na szczurach, a bardzo mnie interesuje kwestia sexualna bo reszta juz została opisana:

jak tam z kolega daje rade? czy podobnie jak na pentedronie ni uja?

kolejne pytanka: sa jakies wazokonstrykacje? kardio dziwne? serducho przy "tej kapie , do tkórej każdy dązy" napierdyla jak głupie czy własnie wtedy nas kocha i jest wporzadku?

co ze zwałami? i jedzeniem na następny dzień ... jest git?
DXM
  • 79 / 5 / 0
Na pw mogę wysłać fotkę jak to wygląda. Sort miałem zaa granicy. Kolega testował i mówił, że jest porównywalne do koko. Ile w tym prawdy nie wiem bo nie testowałem. Będę to testował w przyszłym tygodniu to napisze opinie.
  • 79 / 5 / 0
Chodzi o zwykły koks nie o żadne koko z dopalaczy. Takie było zdanie koleżki, który dość często je takowe rzeczy, a z beta - katonami ma mało wspolnego.
  • 1969 / 456 / 4
jeżeli to jest podobne do koksu to było by ciekawe zwł "za te cenę" która obecnie jest u co niektórych vendorów.

Fakt , że to syntetyk a nie naturalny dopalacz jak w przypadku kokainy działanie powinno się bardzo różnić - co najwyżej serce może bić w podobnym rytmie ;)

koks to bardzo specyficzna substancja - i mało które amfetaminy czy b-k są do niego podobne
DXM
  • 19 / / 0
Jeżeli Twój kolega porównuje to do koko, to w takim razie nie wie jak prawdziwe koko klepie.

Według mnie jest to nie możliwe, żeby któryś beta-keton był podobny do koko.
  • 1472 / 26 / 0
Może pierwsza faza ketonowa tak jak ja po pencie byłem w niebie
  • 1857 / 70 / 80
@JFOX
metkatynon p.o. w działaniu przypomina kokę. etylofenidat przez pierwsze kilka minut też działa podobniej do koksu niż do ketonów czy amfetamin, ale szybko faza sie zmienia w nic nie wartą stymulacje. A te kilka minut ucieka jak to po stymulantach, bardzo szybko.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.