Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 153 / 3 / 0
Po każdym stymulancie zawsze dużo pale, ale najwięcej to chyba zdarzyło mi się po mefedronie. Wtedy to się dopiero kopci. Chociaż wtedy występuje u mnie problem z oddychaniem, przestałam na to zwracać uwagę. Świetnie też się pali po kodeinie. Najmniej to chyba przy marihuaninie, za sucho w japie.
Uwaga! Użytkownik pepsicola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 448 / 14 / 0
Po psychodelikach na ogół się nie chce, choć po ostatnim 4-aco, gdy zarzuciłem małą ilość, skopciłem kilka. Największa ochota po alko i ketonach.
  • 31 / / 0
Najwięcej - amfa.
Najmniej - psychodeliki wszelkie ;d
  • 56 / / 0
Najwięcej - Większość stymulantów lecz nie wszystkie
Najmniej - Niektóre canna, lecz nie wszystkie ( min. mb-chminaca ) :gun:
Eloo. :old:
Spoiler:
  • 64 / 4 / 0
w przeciwieństwie do większości w tym temacie powiem tak :
najmniej - po dobrej starej amfie, gdy naćpany byłeś tak, że zajmowałeś się tylko jedną rzeczą i o szlugach zwyczajnie zapominałeś
najwięcej - po trafffce ;), zawsze muszę zajarać papierocha, choćby po jednym buszku. Jak dopalasz przez cały dzień, to się okazuje później, że rama ci w pół dnia pęka bo co pół godziny palisz ;).
  • 1 / / 0
Najwiecej zawsze mi sie chcialo palic po mefie chyba, zdazalo sie tez wypalic cala rame tripujac na homecie.
Najmniej po zielsku.
  • 1217 / 21 / 0
Najmniej: DXM / MXE - średnio 1 papieros na 4-5 godzin. Jak kiedyś tabaczyłem to zamiast papierosów sniffałem co godzinę podczas DXM.

Najwięcej: kodeina i alkohol - po kodzie jaram często, średnio co 30 minut, po alko też wchuj często, ale tylko jak jest impreza, bo jak sączę kulturalnie w domu i papieros leci co +/- 40 minut.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 2 / 0
po stimsach najwiecej...najmniej to po ostrym maratonie alkoholowym jak już zaczynamy dostrzegac rzeczywistość
  • 839 / 69 / 0
Najmniej palę po alfie-pvp. To dziwne, bo po stimach chce się palić. Ale po alfie mam jadłowstręt, piciowstręt i fajkowstręt jak po niczym. Nawet gumy do żucia nie chce mi się rzuć już po 3 minutach.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 42 / / 0
Najwięcej - alkohol, 3mmc
Najmniej - trawa, sajko. Na kacu po dobrej popijawie nie patrzę nawet na papierosy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.