Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 153 / 3 / 0
Po każdym stymulancie zawsze dużo pale, ale najwięcej to chyba zdarzyło mi się po mefedronie. Wtedy to się dopiero kopci. Chociaż wtedy występuje u mnie problem z oddychaniem, przestałam na to zwracać uwagę. Świetnie też się pali po kodeinie. Najmniej to chyba przy marihuaninie, za sucho w japie.
Uwaga! Użytkownik pepsicola nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 448 / 14 / 0
Po psychodelikach na ogół się nie chce, choć po ostatnim 4-aco, gdy zarzuciłem małą ilość, skopciłem kilka. Największa ochota po alko i ketonach.
  • 31 / / 0
Najwięcej - amfa.
Najmniej - psychodeliki wszelkie ;d
  • 56 / / 0
Najwięcej - Większość stymulantów lecz nie wszystkie
Najmniej - Niektóre canna, lecz nie wszystkie ( min. mb-chminaca ) :gun:
Eloo. :old:
Spoiler:
  • 64 / 4 / 0
w przeciwieństwie do większości w tym temacie powiem tak :
najmniej - po dobrej starej amfie, gdy naćpany byłeś tak, że zajmowałeś się tylko jedną rzeczą i o szlugach zwyczajnie zapominałeś
najwięcej - po trafffce ;), zawsze muszę zajarać papierocha, choćby po jednym buszku. Jak dopalasz przez cały dzień, to się okazuje później, że rama ci w pół dnia pęka bo co pół godziny palisz ;).
  • 1 / / 0
Najwiecej zawsze mi sie chcialo palic po mefie chyba, zdazalo sie tez wypalic cala rame tripujac na homecie.
Najmniej po zielsku.
  • 1217 / 21 / 0
Najmniej: DXM / MXE - średnio 1 papieros na 4-5 godzin. Jak kiedyś tabaczyłem to zamiast papierosów sniffałem co godzinę podczas DXM.

Najwięcej: kodeina i alkohol - po kodzie jaram często, średnio co 30 minut, po alko też wchuj często, ale tylko jak jest impreza, bo jak sączę kulturalnie w domu i papieros leci co +/- 40 minut.
Wszystko co piszę jest fikcją
Kłamałem z tym u góry :)
  • 45 / 2 / 0
po stimsach najwiecej...najmniej to po ostrym maratonie alkoholowym jak już zaczynamy dostrzegac rzeczywistość
  • 839 / 69 / 0
Najmniej palę po alfie-pvp. To dziwne, bo po stimach chce się palić. Ale po alfie mam jadłowstręt, piciowstręt i fajkowstręt jak po niczym. Nawet gumy do żucia nie chce mi się rzuć już po 3 minutach.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 42 / / 0
Najwięcej - alkohol, 3mmc
Najmniej - trawa, sajko. Na kacu po dobrej popijawie nie patrzę nawet na papierosy
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.