Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
Kju pisze:Podejrzewam, że najwięcej spaliłem tego gówna na tym forum (dwie duże dupy lufy prochu, jedna na trzeźwo, druga nie - obie z głupoty) i moją reakcję możesz obadać tu - przy waporyzacji, czyli właściwie 1:1 jest cięższa jazda. Najbardziej żałuję, że mam wielką dziurę i pewnie trip był niesamowicie odklejony, a ja nic z niego nie pamiętam.
Mnie po długim ciągu na różnych kanna to rozjebało system. Poczucie winy o byle co. Leżenie, słuchanie muzyki i patrzenie się w sufit godzinami. A już najbardziej problemy ze snem gdy po 12-14h wstajesz bez energii. Nie ma nic bardziej wyniszczającego od ciągu.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
nie można , tylko się po rzygasz tak jakbyś chciał wyrzygać jelita , wiem coś o tym :D , no i mogą wystąpić drgawki to tak jeszcze na dokładke
cardimon201 pisze:@up
nie można , tylko się po rzygasz tak jakbyś chciał wyrzygać jelita , wiem coś o tym :D ,
no i mogą wystąpić drgawki to tak jeszcze na dokładke
Osobiście robię maczanę w propocjach 1g PB na 12-15 g podbiału i jest dobrze.
Trzyma około 25-30 minut.
PZDR.
KANNABINOIDY
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.