Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
Kju pisze:Podejrzewam, że najwięcej spaliłem tego gówna na tym forum (dwie duże dupy lufy prochu, jedna na trzeźwo, druga nie - obie z głupoty) i moją reakcję możesz obadać tu - przy waporyzacji, czyli właściwie 1:1 jest cięższa jazda. Najbardziej żałuję, że mam wielką dziurę i pewnie trip był niesamowicie odklejony, a ja nic z niego nie pamiętam.
Mnie po długim ciągu na różnych kanna to rozjebało system. Poczucie winy o byle co. Leżenie, słuchanie muzyki i patrzenie się w sufit godzinami. A już najbardziej problemy ze snem gdy po 12-14h wstajesz bez energii. Nie ma nic bardziej wyniszczającego od ciągu.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
nie można , tylko się po rzygasz tak jakbyś chciał wyrzygać jelita , wiem coś o tym :D , no i mogą wystąpić drgawki to tak jeszcze na dokładke
cardimon201 pisze:@up
nie można , tylko się po rzygasz tak jakbyś chciał wyrzygać jelita , wiem coś o tym :D ,
no i mogą wystąpić drgawki to tak jeszcze na dokładke
Osobiście robię maczanę w propocjach 1g PB na 12-15 g podbiału i jest dobrze.
Trzyma około 25-30 minut.
PZDR.
KANNABINOIDY
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.