Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
Kju pisze:Podejrzewam, że najwięcej spaliłem tego gówna na tym forum (dwie duże dupy lufy prochu, jedna na trzeźwo, druga nie - obie z głupoty) i moją reakcję możesz obadać tu - przy waporyzacji, czyli właściwie 1:1 jest cięższa jazda. Najbardziej żałuję, że mam wielką dziurę i pewnie trip był niesamowicie odklejony, a ja nic z niego nie pamiętam.
Mnie po długim ciągu na różnych kanna to rozjebało system. Poczucie winy o byle co. Leżenie, słuchanie muzyki i patrzenie się w sufit godzinami. A już najbardziej problemy ze snem gdy po 12-14h wstajesz bez energii. Nie ma nic bardziej wyniszczającego od ciągu.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
nie można , tylko się po rzygasz tak jakbyś chciał wyrzygać jelita , wiem coś o tym :D , no i mogą wystąpić drgawki to tak jeszcze na dokładke
cardimon201 pisze:@up
nie można , tylko się po rzygasz tak jakbyś chciał wyrzygać jelita , wiem coś o tym :D ,
no i mogą wystąpić drgawki to tak jeszcze na dokładke
Osobiście robię maczanę w propocjach 1g PB na 12-15 g podbiału i jest dobrze.
Trzyma około 25-30 minut.
PZDR.
KANNABINOIDY
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.