Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
Jarałem ten kanna w dużych dawkach naprawdę skurwysynach i działanie dość fajne szkoda tylko że mniej ekonomiczne od AM i tak mocno nie karze. Ale minusem też jest fakt że jak szedłem spać po tym to potrafiłem budzić się w nocy gadając coś sam do siebie. Nie dość że przypału narobiłem to na początku nie ogarnąłem czy ja się tylko obudziłem czy powiedziałem i obudziłem ?
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 32 / / 0
W dotychczasowych kanna, które próbowałem (AM-2201, AKB-48, 5f-AKB-48, 5f-PB-22, JWH-073) uważam, że 5f-AKB-48 to najlepszy syntetyk.
Trudno mówić o tolerancji, gdy zawsze po butli, ew. 2 klepie jak skurvisin. Co do palenia prochu trzeba uważać, bo idzie się baaaaaardzo łatwo przepalić - szumy, tachykardia kilka razy mnie spotkały. Mimo to POLECAM! :)
Uwaga! Użytkownik limitless_new nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: tesseract »
5F-AKB48 mocą bardzo przypomina mi AM'kę, obie w proporcji 1:30, z tym, że jest bardziej 'głęboko', psychodelicznie, kolorowo. Bardzo łatwo się przepalić, z tym, że ja akurat potrafiłem sobie z tym poradzić, znajomi nie za bardzo- hafty i zgony. Przy wypaleniu więcej, niż jednej lufki bardzo ciekawe CEV'y, szczególnie przy słuchaniu muzyki, która nawet po tryptaminach nie wykręcała tak, jak po tym kanna. Ciężko wychodziło mi się z ciągu, miałem problemy ze snem i ciągłą chęć przypalenia, nostalgia za stanem ciągłego uwalenia ;).
  • 987 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenwave »
Ja jutro dostanę formG MAM'kę i 5F-AKB48. Zobaczymy jak będzie z tym drugim. Dawno nie kopciłem. MAM-2201 z tego co czytałem bardzo podobne do AM'ki.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: 4acoDMT »
Bardzo podobne jednak sa zauwazalne roznice tak samo jak przy akb48 i 5f akb48. Jesli sporo popaliles am i teraz lot na mam bedzie w twoim odczuciu niemalze taki sam to dostales am, a te niemalze taki sam lecz ciut inny bedzie wynikalo z autosugesti :-)
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tesseract »
@up:
Ja uważam trochę inaczej, myślę, że istnieje dosyć duża różnica między AKB48, a jego fluorową wersją. Ten pierwszy jest dla mnie bardzo subtelny, usypiający, sedatywny, natomiast po 5F-AKB48 jest ogromna euforia, zniekształcenie percepcji i inne wymieniane wcześniej efekty. A podobieństwo w działaniu MAM i AM jest rzeczywiście bardzo duże.
  • 189 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: 4acoDMT »
Wlasnie o tym pisalem ze sa podobne jednak z zauwazalnymi roznicami, jesli ktos pali akb48 i 5f-akb48 nie widzac roznicy to palil jedno i to samo kanna, to samo z am i mam
Ostatnio zmieniony 15 października 2013 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenwave »
Oj 5F-AKB48 (G) rządzi! cztery razy lufe przejechałem lufkę (nabitą z d**y) z niewielką ilością magii i jest cudownie. Błogostan, relaks, chill, bez paranoi, możliwości ciężkiej śmierci :) Jest łatwy w ogaru. Coś jak sativa, dobrze stymuluje. Muzyka to poezja na AKaBe.

Chyba skuszę się na kolejny buszek to zaraz coś dopiszę, o ile dam radę :)

No teraz to dopiero robi :) Idę się położyć bo bomba przygniata :P

Jednak zrezygnowałem. Muzyka po tym to poezja... Coś nieprzeciętnego. Ogólnie stan mogę jakoś nawet porównać do (psuedo benzo). Bardzo fajny chill, senność i uspokojenie ciała i umysłu. Nawet w dużych dawkach.

Teraz testy MAM-2201 :P

Tu będzie chyba trochę inaczej :)

...nie mogę, muza po tym jest najlepsza :)

Powiem Wam, że kompozycja z MAM'em potęguje i wzbogaca działanie AKB :)
http://talk.hyperreal.info/mam-2201-t35311-80.html
Ostatnio zmieniony 15 października 2013 przez greenwave, łącznie zmieniany 5 razy.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 0
Trzeba przyznać ze 5f-akb48 miażdży system. Jeśli ktoś nie boi się fluoru - polecam.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 245 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: aha5g »
Jeden z moich faworytow,mocna indyjkowa pizda uderzajaca obuchem w leb w pare sekund. Jedyny mankament to ze bola mnie po nim zeby (fluor?) no i tolerancja rosnie w zastraszajacym tempie
Dam klony lub xanax za amp super jakości
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.