Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Trudno mówić o tolerancji, gdy zawsze po butli, ew. 2 klepie jak skurvisin. Co do palenia prochu trzeba uważać, bo idzie się baaaaaardzo łatwo przepalić - szumy, tachykardia kilka razy mnie spotkały. Mimo to POLECAM! :)
Ja uważam trochę inaczej, myślę, że istnieje dosyć duża różnica między AKB48, a jego fluorową wersją. Ten pierwszy jest dla mnie bardzo subtelny, usypiający, sedatywny, natomiast po 5F-AKB48 jest ogromna euforia, zniekształcenie percepcji i inne wymieniane wcześniej efekty. A podobieństwo w działaniu MAM i AM jest rzeczywiście bardzo duże.
Chyba skuszę się na kolejny buszek to zaraz coś dopiszę, o ile dam radę :)
No teraz to dopiero robi :) Idę się położyć bo bomba przygniata :P
Jednak zrezygnowałem. Muzyka po tym to poezja... Coś nieprzeciętnego. Ogólnie stan mogę jakoś nawet porównać do (psuedo benzo). Bardzo fajny chill, senność i uspokojenie ciała i umysłu. Nawet w dużych dawkach.
Teraz testy MAM-2201 :P
Tu będzie chyba trochę inaczej :)
...nie mogę, muza po tym jest najlepsza :)
Powiem Wam, że kompozycja z MAM'em potęguje i wzbogaca działanie AKB :)
http://talk.hyperreal.info/mam-2201-t35311-80.html
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.