Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
Jarałem ten kanna w dużych dawkach naprawdę skurwysynach i działanie dość fajne szkoda tylko że mniej ekonomiczne od AM i tak mocno nie karze. Ale minusem też jest fakt że jak szedłem spać po tym to potrafiłem budzić się w nocy gadając coś sam do siebie. Nie dość że przypału narobiłem to na początku nie ogarnąłem czy ja się tylko obudziłem czy powiedziałem i obudziłem ?
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 32 / / 0
W dotychczasowych kanna, które próbowałem (AM-2201, AKB-48, 5f-AKB-48, 5f-PB-22, JWH-073) uważam, że 5f-AKB-48 to najlepszy syntetyk.
Trudno mówić o tolerancji, gdy zawsze po butli, ew. 2 klepie jak skurvisin. Co do palenia prochu trzeba uważać, bo idzie się baaaaaardzo łatwo przepalić - szumy, tachykardia kilka razy mnie spotkały. Mimo to POLECAM! :)
Uwaga! Użytkownik limitless_new nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: tesseract »
5F-AKB48 mocą bardzo przypomina mi AM'kę, obie w proporcji 1:30, z tym, że jest bardziej 'głęboko', psychodelicznie, kolorowo. Bardzo łatwo się przepalić, z tym, że ja akurat potrafiłem sobie z tym poradzić, znajomi nie za bardzo- hafty i zgony. Przy wypaleniu więcej, niż jednej lufki bardzo ciekawe CEV'y, szczególnie przy słuchaniu muzyki, która nawet po tryptaminach nie wykręcała tak, jak po tym kanna. Ciężko wychodziło mi się z ciągu, miałem problemy ze snem i ciągłą chęć przypalenia, nostalgia za stanem ciągłego uwalenia ;).
  • 987 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenwave »
Ja jutro dostanę formG MAM'kę i 5F-AKB48. Zobaczymy jak będzie z tym drugim. Dawno nie kopciłem. MAM-2201 z tego co czytałem bardzo podobne do AM'ki.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: 4acoDMT »
Bardzo podobne jednak sa zauwazalne roznice tak samo jak przy akb48 i 5f akb48. Jesli sporo popaliles am i teraz lot na mam bedzie w twoim odczuciu niemalze taki sam to dostales am, a te niemalze taki sam lecz ciut inny bedzie wynikalo z autosugesti :-)
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tesseract »
@up:
Ja uważam trochę inaczej, myślę, że istnieje dosyć duża różnica między AKB48, a jego fluorową wersją. Ten pierwszy jest dla mnie bardzo subtelny, usypiający, sedatywny, natomiast po 5F-AKB48 jest ogromna euforia, zniekształcenie percepcji i inne wymieniane wcześniej efekty. A podobieństwo w działaniu MAM i AM jest rzeczywiście bardzo duże.
  • 189 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: 4acoDMT »
Wlasnie o tym pisalem ze sa podobne jednak z zauwazalnymi roznicami, jesli ktos pali akb48 i 5f-akb48 nie widzac roznicy to palil jedno i to samo kanna, to samo z am i mam
Ostatnio zmieniony 15 października 2013 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenwave »
Oj 5F-AKB48 (G) rządzi! cztery razy lufe przejechałem lufkę (nabitą z d**y) z niewielką ilością magii i jest cudownie. Błogostan, relaks, chill, bez paranoi, możliwości ciężkiej śmierci :) Jest łatwy w ogaru. Coś jak sativa, dobrze stymuluje. Muzyka to poezja na AKaBe.

Chyba skuszę się na kolejny buszek to zaraz coś dopiszę, o ile dam radę :)

No teraz to dopiero robi :) Idę się położyć bo bomba przygniata :P

Jednak zrezygnowałem. Muzyka po tym to poezja... Coś nieprzeciętnego. Ogólnie stan mogę jakoś nawet porównać do (psuedo benzo). Bardzo fajny chill, senność i uspokojenie ciała i umysłu. Nawet w dużych dawkach.

Teraz testy MAM-2201 :P

Tu będzie chyba trochę inaczej :)

...nie mogę, muza po tym jest najlepsza :)

Powiem Wam, że kompozycja z MAM'em potęguje i wzbogaca działanie AKB :)
http://talk.hyperreal.info/mam-2201-t35311-80.html
Ostatnio zmieniony 15 października 2013 przez greenwave, łącznie zmieniany 5 razy.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 0
Trzeba przyznać ze 5f-akb48 miażdży system. Jeśli ktoś nie boi się fluoru - polecam.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 245 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: aha5g »
Jeden z moich faworytow,mocna indyjkowa pizda uderzajaca obuchem w leb w pare sekund. Jedyny mankament to ze bola mnie po nim zeby (fluor?) no i tolerancja rosnie w zastraszajacym tempie
Dam klony lub xanax za amp super jakości
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.