Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 28 / 0
Dla zębów będzie to zajebista metoda
BS
  • 2428 / 90 / 0
Chuj z zębami byle lepiej klepło %-D
Sniff zdecydowaną większość bardzo słabo działa, aczkolwiek zdarzają się wyjątki ^_^ abo poprostu ktoś nie umi odpowiednio brać do buzi :blush: :blush: :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
ja wjazdu na serce nie uświadczyłem. Znaczy czuć ze serce lekko przyspieszy ale nie napiernicza. Na mnie sniff zadziałał dobrze ale stestuje jeszcze oral i się wypowiem.
  • 49 / / 0
No mistrzem w braniu do buzi to ja nie jestem. Ba, nawet nie wiem jak to się robi. Tak na poważnie to ja z innej planety jestem. Myślę, że jakbym wsadził do ucha to też by zadziałało :-)

scalono - surveilled

Pytanko do ekspertów.
Właśnie przed chwilą wtarłem z 50 mg w dziąsła i walnęło mnie tak jak wcześniej. Jak to możliwe ? Tak małe dawki wcierając wypie** z butów???
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
juz ktoras osoba pisze ze wcieranie dziala zajebiscie. Moze jednak cos w tym jest.
  • 397 / 3 / 0
Satif pisze:
@doppelanger jak wygląda mmc iv w porównaniu do e1 IV? Roznosi go na kawałki?
Co kto lubi, ale według mnie, mmc nieporównywalnie lepszy. Dużo przyjemniej, jakoś tak wewnętrznie spokojniej no i tak jak tam pisałem wcześniej - wszystko jest jakieś takie bardzo cywilizowane.. trudno mi znaleźć odpowiednie słowo. Miłe :)

Nie wiem nadal jak z większymi dawkami ale przewiduję, że wjazd rozniesie na kawałki wiele beta ketonowych wjazdów. A nawet jeśli nie, to dla mnie i tak obecnie numero uno, przed etylonem. Kurwa, w końcu było fajnie, a nie "ujebałem się jak świnia, ło matko, ale mam ciśnienie na dorzutkę".
  • 536 / 3 / 0
Celować na początek w 200mg czy 300mg? [oral]
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 111 / 1 / 0
M864 w zależności od tolerki na b-k oraz oczekiwanych efektów , ja osobiście załaduję 250mg oralem jak tylko listonosz przyniesie mi paczuszkę ;-)
  • 194 / 2 / 0
Ja zarzuciłem 3sety oral i po 1,5godziny wrzuciłem 2sety sniff. praktycznie niepożarło ale spływ okrutny no i zamiast podbić euforie to ją zbiło i wjechała pluszowość. Ale i tak 3-MMC na chwile obecną jest MISTRZ tylko naprawde nie szurajcie bo szkoda materiału. Nastepne testy 600mg oral
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 178 / 6 / 0
Ja bym prosił o porównanie do ketonów niższych cenowo. Ja preferuje metodę podania sniff. Czy jednak dla efektów metafedronu lepiej trochę dopłacić? Aspekt ekonomiczny ma dla mnie znaczenie.

Nie potrzebnie tutaj ten post napisałem. Trochę poszperałem i chyba będę próbował etylon nie mam pojęcia, ale etylon też się ładuje oralnie. To chyba będę próbował brefedron.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.