Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 597 / 2 / 0
Wiem, czytałem to. Ja wiem, że skończy się to pewnie na wpierdoleniu 0.6g przez wieczór przy czym nie porobię się tym wcale. Zwracam tylko uwagę na to, że to jest jednak nowa dla mnie i nowa na rynku substancja. To, że ktoś strzelił iv. 100mg i nic mu się nie stało nie znaczy, że Ty strzelisz i będzie tak samo. inny sort, inny organizm, inne kurwa wszystko. Wiadomo jak jest. Ale niesety, czytałem już trip raporty nieliczne na zagranicznych forach i też to dobrze nie wróży. ;) Tak jak mówiłęm, to samo piszą co i my o tym benzesronie.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 312 / 1 / 0
Nie działa, sprawdzone info! Dostałem dziś duża próbkę MBC, podejrzewam, że może tam być nawet do 5g. Płaska łyżeczka tego proszku wrzucona do szklanki i zalana piwem, nic nie podziałała. Odkładam sampla na bok, może kiedyś podejmę druga próbę ze znacznie większa dawką.
  • 597 / 2 / 0
Kk dobrze, że przepisałeś to tutaj z knajpy. Widocznie bardzo mało aktywne, zresztą kurwa mać sampel 5g? ewidentnie chcą się pozbyć tego i tyle.
  • 597 / 2 / 0
Kurwa czemu nie powiedziałeś, że to jest AŻ TAK obrzydliwe. Jezus maria, 3-MMC przy tym jest pyszne.

edit:Po jakimś 250mg w nos coś nawet czuć, podobnie do mefedronu jeśli chodzi o profil działania tylko słabizna w chuj.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2014 przez TRD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3206 / 176 / 0
Nie wiem czy już to pisałem tutaj, lekkie deja vu, ale:

syf, gówno, nie próbować

miałem po tym zajebiste koszmary. Kto wie, moze tak naprawde nazarlem sie toluenu i mam teraz raka. W kazdym razie czulem sie dosc struty, po prostu struty, z trudem doczołgałem się do łóżka i zasnąłem.

Dawka? Nie wazne, kurwa, nie jesc i tyle!
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
obserwator pisze:
Płaska łyżeczka tego proszku wrzucona do szklanki i zalana piwem
Rozczulił mnie ten wpis :-)

Panowie skoro dawkowanie łyżką nic nie daje trzeba odpuścić lub wziąć szpadel ;-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 312 / 1 / 0
Wczoraj była druga próba, poszła czubata łyżeczka i dalej nic, dziewczyna to samo. To się nawet nie nadaje jako wypełniacz, bo w smaku gorzkie jak antek. Sampel idzie do kibla :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.