Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
- próg
- mała (do urozmaicenia sobie życia)
- średnia (wyraźne upierdolenie)
- duża (możliwość wejścia w hole)
Takie rozpiski robiliśmy w podsumowaniu informacji dla O-PCE, difenidyny i DCK.
Wiem że na psychonautwiki i tripsit są rozpisane dawkowania ale wolę informacje z pierwszej ręki.
@Zgienty @DelicSajko @Migomat @DysoRidder
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
2-Cl-2′-Oxo-PCE: po mojemu ketetamina. Chyba nie była na rynku w ogóle. Jutro wzór straukturalny (gdyby ktoś coś sic).
Jeszcze jest plan nad fuzją MXE i K. Ale to nie przelewki.
Kurwa mam taką ochotę ostatnio na 3mmcw sensie mój nałóg nie daje mi spokoju, nie brałem b-ketonów już dwa lata i sami wiecie jak to jest jak wejdzie w głowę to jest koniec.
Akurat dysocjanty fajnie mi wybijają ten chory pomysł z głowy. :) Najlepiej bym jednak MXE ale wiadomo że nie ma, co jest bardziej podobne ? HXE czy DCK ? ewentualnie też dobra ketamina jest spoko ten izomer antydepresyjny.
Pomocy, bo nie chce ( i chce jednocześnie ) się upadlać ketonami.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Nie ma.
Czekam na info od chemików z LL.
09 lipca 2021eiffel65 pisze: I jak oceniacie HXE bo rozumiem, żeście jedli ;)
Wporzo. Dosyć lajtowe, na ciele nie za ciężko. Zimne w porównaniu do DMXE, które dla mnie na prawie równi z DCK stoi. Ciepłooooo, psychodelicznie, tylko działa krótko bardzo.
HXE bardziej funkcjonalne.
Podziel się posiłkiem, chamie
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.