Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1151 / 230 / 7
Mam prośbę do kogoś kto próbował obecnie dostępnych arylek o zrobienie tabelki z dawkami:
- próg
- mała (do urozmaicenia sobie życia)
- średnia (wyraźne upierdolenie)
- duża (możliwość wejścia w hole)

Takie rozpiski robiliśmy w podsumowaniu informacji dla O-PCE, difenidyny i DCK.

Wiem że na psychonautwiki i tripsit są rozpisane dawkowania ale wolę informacje z pierwszej ręki.

@Zgienty @DelicSajko @Migomat @DysoRidder
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3459 / 730 / 9
Jak na dzisiaj wpadłem na genialny pomysł w swojej prostocie.
2-Cl-2′-Oxo-PCE: po mojemu ketetamina. Chyba nie była na rynku w ogóle. Jutro wzór straukturalny (gdyby ktoś coś sic).

Jeszcze jest plan nad fuzją MXE i K. Ale to nie przelewki.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1066 / 158 / 0
I jak oceniacie HXE bo rozumiem, żeście jedli ;)

Kurwa mam taką ochotę ostatnio na 3mmcw sensie mój nałóg nie daje mi spokoju, nie brałem b-ketonów już dwa lata i sami wiecie jak to jest jak wejdzie w głowę to jest koniec.

Akurat dysocjanty fajnie mi wybijają ten chory pomysł z głowy. :) Najlepiej bym jednak MXE ale wiadomo że nie ma, co jest bardziej podobne ? HXE czy DCK ? ewentualnie też dobra ketamina jest spoko ten izomer antydepresyjny.

Pomocy, bo nie chce ( i chce jednocześnie ) się upadlać ketonami.
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 3459 / 730 / 9
Poczekaj na KXE. Niedługo będzie ;)
  • 2733 / 587 / 0
Na arylki jest też prawo analohowe już w PL, co nie? Chodzi mi o legalność tego KXE jak wejdzie
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 3459 / 730 / 9
Analohowe? Czyli, że ban na lochy? xD

Nie ma.
  • 1066 / 158 / 0
KXE gdzie można o tym poczytać ? To jest ta niby fuzja ketaminy i MXE ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 3459 / 730 / 9
Jak na razie tylko na hajpie w temacie hipotetyczne związki. :)
Czekam na info od chemików z LL.
  • 3196 / 906 / 5
09 lipca 2021eiffel65 pisze:
I jak oceniacie HXE bo rozumiem, żeście jedli ;)

Wporzo. Dosyć lajtowe, na ciele nie za ciężko. Zimne w porównaniu do DMXE, które dla mnie na prawie równi z DCK stoi. Ciepłooooo, psychodelicznie, tylko działa krótko bardzo.
HXE bardziej funkcjonalne.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 343 / 104 / 2
Ktoś też tak ma że po dyso muzyka brzmi tragicznie? Jakby była w 32 kbps? Troche mnie dziwi to że każdy zachwyca się nad odbiorem muzyki, a dla mnie jest odwrotnie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.