Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
- próg
- mała (do urozmaicenia sobie życia)
- średnia (wyraźne upierdolenie)
- duża (możliwość wejścia w hole)
Takie rozpiski robiliśmy w podsumowaniu informacji dla O-PCE, difenidyny i DCK.
Wiem że na psychonautwiki i tripsit są rozpisane dawkowania ale wolę informacje z pierwszej ręki.
@Zgienty @DelicSajko @Migomat @DysoRidder
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
2-Cl-2′-Oxo-PCE: po mojemu ketetamina. Chyba nie była na rynku w ogóle. Jutro wzór straukturalny (gdyby ktoś coś sic).
Jeszcze jest plan nad fuzją MXE i K. Ale to nie przelewki.
Kurwa mam taką ochotę ostatnio na 3mmcw sensie mój nałóg nie daje mi spokoju, nie brałem b-ketonów już dwa lata i sami wiecie jak to jest jak wejdzie w głowę to jest koniec.
Akurat dysocjanty fajnie mi wybijają ten chory pomysł z głowy. :) Najlepiej bym jednak MXE ale wiadomo że nie ma, co jest bardziej podobne ? HXE czy DCK ? ewentualnie też dobra ketamina jest spoko ten izomer antydepresyjny.
Pomocy, bo nie chce ( i chce jednocześnie ) się upadlać ketonami.
Nie ma.
Czekam na info od chemików z LL.
09 lipca 2021eiffel65 pisze: I jak oceniacie HXE bo rozumiem, żeście jedli ;)
Wporzo. Dosyć lajtowe, na ciele nie za ciężko. Zimne w porównaniu do DMXE, które dla mnie na prawie równi z DCK stoi. Ciepłooooo, psychodelicznie, tylko działa krótko bardzo.
HXE bardziej funkcjonalne.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.