Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 286 / 5 / 0
stresotwórczy, a stresotwórcze odpadaja

U mnie też odwrotnie.
;)
  • 992 / 25 / 0
z legalnych: bufedron + alkohol, ethcat
z nielegalnych: GHB
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2011 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 729 / 7 / 0
kodeina z rana (czyt: 12-13) + ćwierć klona dwójki i potem, kolo 16-17 pol klona dwójki, i jestem na caly dzien doslownie szczęśliwy, załatwiam wszystkie sprawy, nieznajomych sie bardzo bałem, a ostatnio stałem sam na peronie to przegadałem z 15 minut z kompletnie nieznajoma mi osoba. Podoba mi się to, bardzo!
Tylko teraz musze przyciac zarcie klonow na sen, bo budze sie co circa 3-4h i zre dwa pod jezyk, a biorac pod uwage ze w ciagu dnia zjadam 3/4-1 sztuke, to juz blister pusty. Trza trzy paki skolowac.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 348 / 4 / 0
Ach, jak moje życie towarzyskie kwitło jak byłem w ciągu na klonach/alprze... Ale niestety, teraz tylko okazjonalnie, jak jakieś spotkanie z osoba na której mi zależy żeby dobrze wypaść bądź na jakąs grubszą domówkę :(
  • 1519 / 20 / 0
Po DXM jest gadane tylko problem z wysłowieniem sie :D (przynajmniej u mnie, 10 razy bardziej niż po alko)
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 5874 / 1214 / 43
Najlepsze połączenie mj + alko , w dobranych proporcjach idealne do ludzi
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 286 / 5 / 0
Relanium będzie dobre?
;)
  • 124 / 1 / 0
a coś na domówkę? byleby nie dało się poznać, że się naćpanym wpadło
  • 348 / 4 / 0
h3er pisze:
Alkohol.
  • 1052 / 77 / 0
gbl
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2011 przez zioloziolo, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.