Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Wielkie
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 550 / 3 / 0
Wielkie, ale nie takie jak po MDMA, czy 6-APB przy podobnym poziomie serotoninowego "ujebania". W mocnym świetle niemal normalne, w półmroku wielkie, ale nie na całą tęczówkę (przy dawkach 120-150mg od bieżącego wendora). Najlepsza rzecz na świecie. Najlepszy MDxx, x-APx
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: punkowa »
AstralWalker pisze:
Wielkie, ale nie takie jak po MDMA, czy 6-APB przy podobnym poziomie serotoninowego "ujebania". W mocnym świetle niemal normalne, w półmroku wielkie, ale nie na całą tęczówkę (przy dawkach 120-150mg od bieżącego wendora). Najlepsza rzecz na świecie. Najlepszy MDxx, x-APx
z Tego co widze to jestes póki co po jednej próbie. Radziłabym poczekac na inne opinie.
Uwaga! Użytkownik punkowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: wiewi2 »
daje rade do klubu na tym? Moze ktos porownac z 3mmc?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euphory »
Do klubu będzie zajebiste. Tylko oczy rozwala.
  • 1167 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: vi4rus »
Na mnie jakoś dziwnie zadziałało. Zajebałem coś kolo 100mg lub nawet 200 może nawet więcej (wziolem 3 babki bo nie chciało wejść). Na wejście czekałem długo i jak pizlo to nie ogar i serce szybko bilo. Jak przeszło to nie czułem żadnej euforii itp tylko takie jak by mrowienie czy coś w tym stylu na całym ciele. Czułem się jak bym był pijany.
  • 3363 / 355 / 0
I jak dlugo duze oczka sie utrzymuja?
Jak z tolerka?
Pot?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euphory »
Duże oczka praktycznie do końca działania.
Tolerka strzela już po pierwszej dawce. Ale ciśnienie na więcej jest.
Nie zauważyłem, aby pot śmierdział, ani nikt z obecnych obok mnie(Oni nie testowali MDAI).
  • 99 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Orme »
Niesamowicie "klarowna" substancja. Euforia na wysokim poziomie tylko czasem trzeba ją wykrzesać, kompletnie nienachalna. Substancja dopasowuje się do tego co robimy.
Po dopaleniu weedu robi się jeszcze ciekawiej. :-)
Podsumowanie: Związek genialny!
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 2334 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: blablab »
Czyli znowu nas wyjebali i to co było wcześniej to nie było to?
Wnioskuje, że coś w deseń 5-API? Jakieś porównanie ktoś strzeli?
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.