Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
AstralWalker pisze:Wielkie, ale nie takie jak po MDMA, czy 6-APB przy podobnym poziomie serotoninowego "ujebania". W mocnym świetle niemal normalne, w półmroku wielkie, ale nie na całą tęczówkę (przy dawkach 120-150mg od bieżącego wendora). Najlepsza rzecz na świecie. Najlepszy MDxx, x-APx
Jak z tolerka?
Pot?
Tolerka strzela już po pierwszej dawce. Ale ciśnienie na więcej jest.
Nie zauważyłem, aby pot śmierdział, ani nikt z obecnych obok mnie(Oni nie testowali MDAI).
Po dopaleniu weedu robi się jeszcze ciekawiej. :-)
Podsumowanie: Związek genialny!
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.