Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Wielkie
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 550 / 3 / 0
Wielkie, ale nie takie jak po MDMA, czy 6-APB przy podobnym poziomie serotoninowego "ujebania". W mocnym świetle niemal normalne, w półmroku wielkie, ale nie na całą tęczówkę (przy dawkach 120-150mg od bieżącego wendora). Najlepsza rzecz na świecie. Najlepszy MDxx, x-APx
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: punkowa »
AstralWalker pisze:
Wielkie, ale nie takie jak po MDMA, czy 6-APB przy podobnym poziomie serotoninowego "ujebania". W mocnym świetle niemal normalne, w półmroku wielkie, ale nie na całą tęczówkę (przy dawkach 120-150mg od bieżącego wendora). Najlepsza rzecz na świecie. Najlepszy MDxx, x-APx
z Tego co widze to jestes póki co po jednej próbie. Radziłabym poczekac na inne opinie.
Uwaga! Użytkownik punkowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: wiewi2 »
daje rade do klubu na tym? Moze ktos porownac z 3mmc?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euphory »
Do klubu będzie zajebiste. Tylko oczy rozwala.
  • 1167 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: vi4rus »
Na mnie jakoś dziwnie zadziałało. Zajebałem coś kolo 100mg lub nawet 200 może nawet więcej (wziolem 3 babki bo nie chciało wejść). Na wejście czekałem długo i jak pizlo to nie ogar i serce szybko bilo. Jak przeszło to nie czułem żadnej euforii itp tylko takie jak by mrowienie czy coś w tym stylu na całym ciele. Czułem się jak bym był pijany.
  • 3363 / 355 / 0
I jak dlugo duze oczka sie utrzymuja?
Jak z tolerka?
Pot?
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euphory »
Duże oczka praktycznie do końca działania.
Tolerka strzela już po pierwszej dawce. Ale ciśnienie na więcej jest.
Nie zauważyłem, aby pot śmierdział, ani nikt z obecnych obok mnie(Oni nie testowali MDAI).
  • 99 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Orme »
Niesamowicie "klarowna" substancja. Euforia na wysokim poziomie tylko czasem trzeba ją wykrzesać, kompletnie nienachalna. Substancja dopasowuje się do tego co robimy.
Po dopaleniu weedu robi się jeszcze ciekawiej. :-)
Podsumowanie: Związek genialny!
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 2334 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: blablab »
Czyli znowu nas wyjebali i to co było wcześniej to nie było to?
Wnioskuje, że coś w deseń 5-API? Jakieś porównanie ktoś strzeli?
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.