Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 91 / 15 / 0
1)zolpidem + benzydamina. Gruby miks, nie da się nic ogarnąć

2) LSA.
  • 1052 / 77 / 0
2) Który moment określilibyście jako "najdalszy"? Który najbardziej różnił się od całości codziennego życia i postrzegania tegoż.
DMT. Jest cos dziwniejszego?
  • 295 / 3 / 0
1. Pod względem miejsca gdzie byłem - zdecydowanie DMT; pod wzg. "oświecenia" - grzyby (pierwsze razy z łysiczka).
2. Pod względem zachwytu nad działaniem substancji: pierwsze kilkanaście razy z LSD.
3. Pod względem urojeń: PCP, grzyby, paranoje po mj;/

Najdalszy moment (DMT) zupełnie pozbawił mnie ciała i siły by cokolwiek zmienić, zrobił ze mnie bezwiedny punkt świadomości i wypierdolił do zupełnie innego świata, gdzie nie było nic co mogłem pojąć i zapamiętać (prócz jakiś urywków), gdzie całość postrzegałem jako śmierć i niedopuszczenie mnie przez tajemniczą istotę do kolejnego świata. Nie wiem czy powtórzyłbym kiedyś DMT;) Ale trzeba dodać, że było to dosyć trzeźwe doświadczenie. Co do urojeń PCP było najdalsze, co do mega błysków oświeceniowych, grzyby (tylko łysiczki; cubensisy niestety nie).
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2011 przez Nanachivos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nanachivos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / 13 / 0
Lek o nazwie Parkopan,przy nim tripy na LSD LSA benzydaminie I GRZYBACH byly jak poranna kawa.
  • 7 / / 0
w dupie byłem i gówno widziałem jeśli chodzi o koneserstwo

900mg DXM (któryś dzień z rzędu po 30,60,60 akodinów czy coś w ten deseń)

nie straciłem świadomości, lecz nie mogłem się ruszyć, odezwać
nie pamiętam też co widziałem, po odzyskaniu kontroli DOM był 3 razy większy

lecz następnego dnia tak jak rok myślałem jak się zapierdolić to do teraz uważam, że nie ma gorszej rzeczy niż śmierć
Uwaga! Użytkownik wyobraznia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 16 / 0
Świadomość ulatywała zawsze po szałwi na podkładzie deksiarskim. Totalne zatracenie, cząsteczka poruszająca się wśród innych idealnie przepływających cząstek budujących różnie wspaniałe rzeczy. Cholera, rozmarzyłem się...

Chociaż pierwszy raz z tym miksem mnie przeraził, gdyż poruszyłem ręką i świat zaczął się walić, wyglądało to jak szkło pękające na malutkie kawałeczki, wszystkie przepłynęły przeze mnie, na końcu uczucie wessania samego siebie i ułożenie się spowrotem tego wszystkiego jakby po drugiej stronie...

Dlaczego zdelegalizowali szałwię? ;(
  • 2334 / 9 / 0
25mg 2C-P i.m. na peaku 450mg DXM
Jak już gdzieś napisałem- ekstrakty szałwii z tryptaminami, deksem i jednym i drugim jednocześnie nie zrobiła mi w mózgu takiego rozpierdolu. Tyle, że to było głupie i nie robi się takich rzeczy.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 401 / 3 / 0
ketamina domięśniowo. Kosmos, nie-rzeczywistość i dysocjacja całkowita ;-)
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
  • 1959 / 58 / 0
1. GBL + pFPP + 160mg metylonu iv.
2. 60mg MXE iv.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 186 / 1 / 0
Dawno temu, prawie cały gram marihuany (nie dałem rady już dopalić całego). Nie pamiętam za bardzo co się działo, bo było tak grubo. Pamiętam, że leżałem na wpół przytomny i nie mogłem wstać. Muzyka leciała, a ja słyszałem jakieś śmiechy w tle, strasznie wkurwiające to było. Jak zamknęłem oczy, to pod powiekami mogłem grać w mario. Pamiętam z tego jeszcze takiego wkręta, że usłyszałem, że coś na sygnałach jechało, potem szczekanie psa i wkręciłem sobie, że policja jest z psem i ten pies wyczuł, że palę przez to, że okno miałem uchylone %-D
Nie dochodzą PMki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.