Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
koledzy biorą leki SNRI. Brali przy nich 3-MMC i etylofenidat i nic im nie było
  • 869 / 15 / 0
@up, "nic im nie było " dotyczy także braku efektów substancji ?:P
przyznam, ze kiedyś na SNRI wzielam 3-MMC ... Nie przepadam za jego działaniem, chciałam tylko zobaczyć, czy to co wszyscy piszą jest prawdą. I rzeczywiście nie poczułam totalnie nic. ;)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 9 / / 0
czyli zasadniczo przy SNRI człowiek nie naćpie się niczym co działa na serotoninę, dopaminę i noradrenalinę;p
a próbował ktoś pominąć jedną dawkę leku i wtedy zarzucić MDMA czy coś? toretycznie chyba pominięcie jednej daawki nic nie zmieni
  • 170 / / 0
Od kilku dni biore tramazon (triticco 75 mg) jest to SARI. moge przy tym bezpiecznie ladowac amph?
  • 5299 / 104 / 0
To jest tramal? Tramal + amfa = odradzam i to zdecydowanie
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 869 / 15 / 0
antydepresant
jednorazowo nie powinno nic się stać, choc jakiestam ryzyko Zs jest.

primum non nocere
  • 176 / 2 / 0
Czy biorąc Lamotrygine 25mg, mogę wypić ayahuasce bez ryzyka wystąpienia niespodziewanych reakcji ? jeśli nie, to na ile przed powinienem odstawić ?
  • 31 / / 0
ohYeah pisze:
@up, "nic im nie było " dotyczy także braku efektów substancji ?:P
przyznam, ze kiedyś na SNRI wzielam 3-mmc ... Nie przepadam za jego działaniem, chciałam tylko zobaczyć, czy to co wszyscy piszą jest prawdą. I rzeczywiście nie poczułam totalnie nic. ;)
Nie, czuli normalnie działanie substancji. Nic im nie było w sensie problemów ze zdrowiem itp.
  • 869 / 15 / 0
piwny pisze:
Czy biorąc Lamotrygine 25mg, mogę wypić Ayahuasce bez ryzyka wystąpienia niespodziewanych reakcji ? jeśli nie, to na ile przed powinienem odstawić ?
niespodziewane mogą wystąpić zawsze :P

poza niespodziewanymi, wg mnie nie powinno dojść do żadnych interakcji, które mogą być zagrażające dla Twojego zdrowia/życia. Zresztą 25mg lamotryginy to dawka progowa.

primum non nocere
  • 170 / 1 / 0
Biorę kurkuminę i ssri. Chcę się naćpać pentedronem. Wiem, że na SSRI mogę spokojnie ćpać pentedron. Jak ma się sprawa w przypadku kurkuminy (MAOi)? Muszę zrobić przerwe w braniu kurkuminy (1g dziennie)? Jak tak to na ile przed ćpaniem? Czy nie mam się czego obawiać?
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.