4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 574 / 3 / 0
sie huka katara po 13zł. W sezonie bede polował na maki sasasa
  • 2012 / 84 / 0
Wykurwiaj! Od węgorzewa do giżycka przez kentaki po olecko to mój teren %-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1959 / 56 / 0
Na doz'ach "znikły" całkowicie Akatary.
Ostatnio zmieniony 26 października 2010 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 574 / 3 / 0
p4g@ a chuja, ja w warminsko mazurskim urodzony. Ewentualnie dojdziemy do konsensusa i przyjebiemy fcanau wspolnie sasasasasa
  • 2012 / 84 / 0
No baa ;] Masz bezet?
  • 1 / / 0
Na moim terenie zabrakło Acataru od ok. tygodnia. Zastępczo używam Sudafed. Dlaczego z Acataru wychodzi mi dużo lepszy metkat (próbowałem różnymi metodami) niż z Sudafedu? Z Cirrussa wyszło gówno-jakaś piana. Znacie inne leki nadające się do syntezy??
Uwaga! Użytkownik wedlo11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
Panie ja dopiero debiut mieć zamierzam z papawerami, niedawno co se instalacje rozdziewiczył kotem.
Ostatnio zmieniony 27 października 2010 przez ciezka bomba, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2012 / 84 / 0
ciezka bomba pisze:
Panie ja dopiero debiut mieć zamierzam z papawerami, niedawno co se instalacje rozdziewiczył kotem.
Ze mna bys mial najlepszy debiut haahahah, odrazu mefedron z heroiną i alpra w jednej pompie na start a dalej dopiero zaczynam myslec co robic.

Kot to syf.
  • 1169 / 16 / 0
Kurwa tak ostatnio czytam i se mysle ze sprobowal bym tego metaktynonu ale nie umiem go przygotować :(
  • 1199 / 8 / 0
latwo filozofowac jak rzuciles ;P

syf to kazda substancja jesli jestes uzalezniony. Zeby chociaz jakos działała a tu nic tylko wjscie dobre.

btw. to dobrze ze nie umiesz.
Ostatnio zmieniony 28 października 2010 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.