4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 574 / 3 / 0
sie huka katara po 13zł. W sezonie bede polował na maki sasasa
  • 2012 / 84 / 0
Wykurwiaj! Od węgorzewa do giżycka przez kentaki po olecko to mój teren %-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1959 / 56 / 0
Na doz'ach "znikły" całkowicie Akatary.
Ostatnio zmieniony 26 października 2010 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 574 / 3 / 0
p4g@ a chuja, ja w warminsko mazurskim urodzony. Ewentualnie dojdziemy do konsensusa i przyjebiemy fcanau wspolnie sasasasasa
  • 2012 / 84 / 0
No baa ;] Masz bezet?
  • 1 / / 0
Na moim terenie zabrakło Acataru od ok. tygodnia. Zastępczo używam Sudafed. Dlaczego z Acataru wychodzi mi dużo lepszy metkat (próbowałem różnymi metodami) niż z Sudafedu? Z Cirrussa wyszło gówno-jakaś piana. Znacie inne leki nadające się do syntezy??
Uwaga! Użytkownik wedlo11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 3 / 0
Panie ja dopiero debiut mieć zamierzam z papawerami, niedawno co se instalacje rozdziewiczył kotem.
Ostatnio zmieniony 27 października 2010 przez ciezka bomba, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2012 / 84 / 0
ciezka bomba pisze:
Panie ja dopiero debiut mieć zamierzam z papawerami, niedawno co se instalacje rozdziewiczył kotem.
Ze mna bys mial najlepszy debiut haahahah, odrazu mefedron z heroiną i alpra w jednej pompie na start a dalej dopiero zaczynam myslec co robic.

Kot to syf.
  • 1169 / 16 / 0
Kurwa tak ostatnio czytam i se mysle ze sprobowal bym tego metaktynonu ale nie umiem go przygotować :(
  • 1199 / 8 / 0
latwo filozofowac jak rzuciles ;P

syf to kazda substancja jesli jestes uzalezniony. Zeby chociaz jakos działała a tu nic tylko wjscie dobre.

btw. to dobrze ze nie umiesz.
Ostatnio zmieniony 28 października 2010 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.