MadisonTwatter pisze:Mimo iż dochodziłem do dawek ponad 1200mg tramadolu i ponad 600mg kodeiny to wczorajsze 300mg doszczętnie mnie rozbiło w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Ale do rzeczy. Przyjęte zostało:
- 6mg clonazepamu (biorę od 2 tygodni; zaznczam to po to, by nie wyszło że to tylko na tę okazję)
- 6mg loperamidu
- 50mg cynaryzyny (lek CINNARIZINUM)
Następnie wspomniane 300mg kodeiny popite połową Kasztelana. Totalny odlot.
Aha, clonazepamu nie biorę w celach leczniczych, tylko czysto rozrywkowych.
Fajne koda działa z fenistilem w kroplach ale ja i tak wole bez antyhistaminików.
Wolny Od Nałogów pisze:A po co Ci ten loperamid ?
MadisonTwatter pisze:Dość dobre pytanie. Nie wiem sam, może w jakiś sposób podbija fazę? (wiem, wiem, nie przenika bariery krew-mózg), w każdym razie zwalnia perystaltykę jelit oddziałując na receptory opioidowe w jelitach, więc mam problem ze sraniem z głowy na kilka dni.Wolny Od Nałogów pisze:A po co Ci ten loperamid ?
feminae pisze:Na wzmocnieine zawsze difka (diphergan) czasami potrafi zdziałać cuda. grejfrut też skuteczny. Benzosy rzz naturalna, i tyle chyba w tym temacie, bo co tu ięcej można napisać.
Ja najbardziej preferowałem loperamid na przedłużenie, diphergan/hydroksyzyne zależnie co było dostępne plus np chlorprothixen lub słabe benzo na wzmocnienie i kode z antka
ja jestem na tyle dobrze wytrenowany (zapewne przez ćpanie mocnych opiatów jak morfa czy fentanyl) że kilka tabletek loperamidu nie powoduje u mnie zatwardzenia. Czasem jak mam biegunke na skręcie to musze łyknąc cała pake loperamidy aby cokolwiek pomogło
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.