4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Podczas mefienia regularnie badamy sobie ciśnienie ciśnieniomierzem i wszystko zazwyczaj w normie.Wiadomo.Potrafiło powiększyć się na chwilę do 140/100 nawet ale to normalne od zażywania pobudzających substancji chemicznych.Szybko opadało.W mefieniu najbardziej odczuwał to mój żołądek..Już po pierwszej, drugiej, trzeciej kresce dawało się we znaki uczucie bólu żołądka jak przy lekkich, a przy dłuższych sesjach, jak przy cięższych chorobach żołądka, co powodowało silną potrzebę zażycia kolejnej dawki aby uspokoić to powracające uczucie w żołądku przy opadaniu peaku mefowego.Dobre koło z którego można długo nie wyjść ;)

Serce-owszem-odczuwałem symptomy w tych rejonach ale nie na tyle mocne aby były dla mnie jakkolwiek zajmujące.U mnie na pierwszym miejscu odzywał się żołądek.mefa nie jadałem.Tylko i wyłącznie sniff który spływa gdzie?Oczywiście do żołądka... : )
  • 327 / 3 / 0
W sumie po kontakcie i to nie raz z fetą i innymi energetykami nie odczuwałem jakiś szkodliwości mefa aż takich. Tyra mef na pewno ale podejrzewam że nie aż tak mocno. Tylko szczać się nie chce, strasznie sucho i lekkie wycieńczenie które u mnie później mija ;)
  • 2775 / 40 / 0
Sobolthc pisze:
Tylko szczać się nie chce, strasznie sucho i lekkie wycieńczenie
To normalne gdy jest się odwodnionym
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
No które w moim wypadku występuje nawet kiedy w sumie dużo wody piję xD
  • 2775 / 40 / 0
Pij izotoniki. Sama woda nie zawiera odpowiedniej ilości elektrolitów
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
ferragamo pisze:
jestem tu swiezy ale napisze cos od siebie bo zaciekawil mnie watek o mefedronie. generalnie 250 mg styka mi na 3 razy z czego pierwsza dawka mala, druga kozacka i trzecia na zejscie.
Mam pytanie ;) Jak długo jesz?
Bo ja generalnie jakoś przesadnie dlugo w temacie nie siedze, a 250mg to nie jest dla mnie duzo... taka norma jak nie minimum. Na 1-wszy raz wzielam 100mg pozniej wiecej i wiecej aż do ok 400mg... Zazdroszcze^^

Co do szkodliwości (nie wiem czy to przez mefa, ale prawdopodobnie) mam bóle głowy i ucha prawego od czasu jak po aplikacji duzej dawki tego żrącego cholerstwa mialam wrazenie, ze odpadnie mi pol glowy. Oprócz tego zjedzone zeby. Innych jak do tej pory zmian w ciele nie zaobserwowałam.
  • 43 / / 0
Bo mefedron to taka trucizna,której efekty uboczne wychodzą z czasem, i to długim dosc po ostatniej dawce. Takich dziur w glowie i degeneracji psychicznej jaka to wywoluje,nie robi nawet amf.W koncu, jak jeden z urban legendow mowi,mieli tym leczyc uzaleznionych od meth'a,wiec i skutki podobne.Wy tez tak mieliscie,ze pare dni po ostatniej dawce byliscie tacy az za "realni" a potem nagle to mijalo i taki lekki crush ?Bo moze to tylko ja,kazdy jest inaczej uwarunkowany przeciez.
  • 634 / 4 / 0
Nie wiem czy stalo sie to akurat po mefie (w tamtym okresie zazywalem wiele roznych substancji), ale wydaje mi sie, ze mef mial cos z tym wspolnego. Mianowicie, odczuwam czeste parcie na mocz, innymi slowy czesto chodze sie odlac, zwlaszcza jak siedze w domu. Na dworze jakos o tym nie mysle, ale w domu mnie to dosc wkurwia. Potrafie wypic szklanke napoju a po pol godziny juz jestem w WC. Najgorzej jest ze zwykla woda z kranu, wystarcza 15 minut aby mnie cisnelo na pecherz. I nie wydalam pare kropli (problemy z prostata w wieku 20 lat ? haha no fuckin' way) tylko normalna ilosc.
Przyczyny problemu sa 2: albo w znacznym stopniu przyspieszyl mi sie metabolizm plynow, albo z jakis cholernie dziwnych powodow zmniejszyla mi sie pojemnosc pecherza. Skladam sie ku opcji pierwszej, bo jak wstaje rano to potrafie wyszczac gdzies z pol litra tak na oko.
  • 2775 / 40 / 0
A nie pijesz przypadkiem więcej płynów niż wcześniej? Poza tym jest już chłodniej. Ta ilość wody, która wcześniej parowała w postaci potu jest obecnie wydalana z moczem.
DamnFrequency pisze:
jak wstaje rano to potrafie wyszczac gdzies z pol litra tak na oko.
Norma ;-)
  • 174 / / 0
łykasz jakiś zestaw witamin + minerały?
jak nie to zacznij, przejdzie :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.