Serce-owszem-odczuwałem symptomy w tych rejonach ale nie na tyle mocne aby były dla mnie jakkolwiek zajmujące.U mnie na pierwszym miejscu odzywał się żołądek.mefa nie jadałem.Tylko i wyłącznie sniff który spływa gdzie?Oczywiście do żołądka... : )
Sobolthc pisze:Tylko szczać się nie chce, strasznie sucho i lekkie wycieńczenie
ferragamo pisze:jestem tu swiezy ale napisze cos od siebie bo zaciekawil mnie watek o mefedronie. generalnie 250 mg styka mi na 3 razy z czego pierwsza dawka mala, druga kozacka i trzecia na zejscie.
Bo ja generalnie jakoś przesadnie dlugo w temacie nie siedze, a 250mg to nie jest dla mnie duzo... taka norma jak nie minimum. Na 1-wszy raz wzielam 100mg pozniej wiecej i wiecej aż do ok 400mg... Zazdroszcze^^
Co do szkodliwości (nie wiem czy to przez mefa, ale prawdopodobnie) mam bóle głowy i ucha prawego od czasu jak po aplikacji duzej dawki tego żrącego cholerstwa mialam wrazenie, ze odpadnie mi pol glowy. Oprócz tego zjedzone zeby. Innych jak do tej pory zmian w ciele nie zaobserwowałam.
Przyczyny problemu sa 2: albo w znacznym stopniu przyspieszyl mi sie metabolizm plynow, albo z jakis cholernie dziwnych powodow zmniejszyla mi sie pojemnosc pecherza. Skladam sie ku opcji pierwszej, bo jak wstaje rano to potrafie wyszczac gdzies z pol litra tak na oko.
DamnFrequency pisze:jak wstaje rano to potrafie wyszczac gdzies z pol litra tak na oko.
jak nie to zacznij, przejdzie :)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.