Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
Nie, ale teoretycznie polaczenie tych substancji moze chyba spowodowac depresje eddechowa. Tak mi sie wydaje, jak w praktyce jest, nie wiem, opiatow nie uzywam.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Okej, skończyło mi się. Ostatnie 2ml właśnie wypiję, a wtedy propranolol jak serce zacznie i od razu hydroksyzyna 120mg, może piwo/wódka. Wish me luck.
Ile propranololu zarzucać? Mam tabletki po 10mg.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011 przez Toker, łącznie zmieniany 1 raz.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 27 / / 0
najlepiej ostatnią dawkę wypić rano a reszte wyje******. wieczorem dużo benzo albo alko najlepiej połączyć, rano sie obudziśz jak nowo narodzony a GBL w niepamięć
ps. hydroksyzyna nie działa 225mg nie samo ale i tak nic niepomogło
  • 342 / / 0
Jak dla mnie depakine chrono 500 dzialalo wysmienice 0 oznak zjazdu etc , wmiare ok amopoczucie , ale serce walilo fest w nocy jak sie obudzilem wtedy propranol czy jakos , wzialem chyba 2 lub 3 tabletki 10 mg po ok 30 min serce sie uspokoilo , ale niezla panika byla i sam wiem ze to podbijalem ale jako sie uspokoilem to i serducho wrocilo do normy , zasnalem rano depakine znow , i bylo si dalej dawalem rade , ale mialem ciag b intensywny ale krotki ale 1 raz mnie tak wykrecilo , i psycha i serducho ble z giebla zrezygnowalem nie znam umiaru , ale jednak jest dobry dla tych co znaja umiar , ta empaia i milosc do wszystkiego i wszystkich
  • 1180 / 5 / 0
Zgadzam sie z jestfajnie, ostatnią dawkę najlepiej przyjąć rano tak koło 8 i jak zacznie sie czuć objawy odstawienne to trochę benzo wrzucić (najlepiej połączyć klona z alprą) i dotrwać do wieczora i wtedy zarzucić sporą dawkę benzo. I jak się ma np. tylko klony to sam klon nie bardzo uśpi, wtedy znakomicie sprawdza sie miks klon i alko (co pozwala na znaczne zredukowanie dawki klona - np. kiedyś 10 klonów mnie uśpilo bardzo płytkim i ciągle przerywanym snem, a innym razem 3 klony i 200 ml wódki spowodowało, ze spałem dobre 6 h).

Jednak najmilej wspominam odstawkę z miesięcznego ciągu 24/7 klonem z alprą i wszystkim polecam właśnie to benzo na objawy odstawienne + opcjonalnie zopiklon (nie mylić z zolpidemem) na lepszy sen po to żeby zredukować branie alpry w nocy, bo kiedyś pamiętam jak z zerową tolerancją zjadłem przez noc 6mg alpry to czułem to na drugi dzień - swoisty kac po alprze.
  • 27 / / 0
po miesiecznym ciagu wystarczylo 3mg alpry i mnie uspilo na cala noc a klon to gowxx
  • 729 / 7 / 0
Zeszło, po dwóch winach, propranololu i męczarniach z niedotlenieniem serca (uciskaniem takim w klatec) po propranololu (oraz sinieniu rąk, stóp etc, ja na wszystko kurwa źle reaguję, bez kitu). Zeszło. I pojawiło się pytanie... Co dalej? Od razu stworzyła się w głowie myśl: kodeina. Teraz alko, piwo dzisiaj przyjąłem i cudnie, po prostu jest spokój, którego mi tak brakuje cały czas bez giebla. Kurde, chciałbym więcej go załatwić... Ale wiem, że popłynę znów w chuj. Nie wiem już co robić, brakuje mi tego giebla, zawsze mogłem wlać sobie 1ml do buteleczki i popijać spokojnie. Teraz nawet kwestionuję przyjęcie 4-HO-MET'a w tym tygodniu żeby nie było przypałowo... Ciężko mi psychicznie w chuj. Najwyżej wypiję piwo przed hometem, trudno, najwyżej spłyci fhui.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!

~ Lilia1

• 845 / 12 / 0
Jadno piwo nie splyci, pytanie tylko czy ci "pomoze". Ja bym poczekal z dwa tygodnie, bo mozesz bad tripa zlapac. No i wlasnie tez po tygodniu, dwoch po odstawce GBL juz powinienes sie czuc w miare normlanie, po ciagu tej dlugosci.

U mnie najgorsze po odstawce GBLa jest cisnienie na jakas "faze". Jednak ciezko po miesiacach bycia prawie non stop na bani przejsc od razu do kompletnej trzezwosci. No i niestety teraz czesciej pije broawry wieczorami, nawet przez 5 dni w tygodniu.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 31 / 0
Kurwa, Toker, widzę, że znowu wróciłeś do starych nawyków. Nie chcę umoralniać bo i tak zrobisz swoje, ale zrób coś ze swoim życiem.
Na odstawienie dragów/ oczyszczenie organizmu najlepszy jest jakiś psychodelik ( dobry byłby bad trip), a potem sport + yerba mate + magnez. Ja wiem, że to może ogólnik, ale po tygodniu- dwóch powinniście czuć się mocniejsi psychicznie. No i zasadnicza sprawa- jakieś stałe zajęcie. Praca wam pomoże skierować myśli na inne tory.
  • 729 / 7 / 0
Praca czy szkoła tylko mnie wkurwiają, bo nie myślę o niczym innym, tylko co dziś przyjebać, skąd kasę na to i jak zmotać. Rozumiem, Kuba, o co ci chodzi - i właśnie mam nadzieję, że mi homet pokaże w tym tygodniu coś, może tak, a może nie, trudno. Nie chcę już taki być, naprawdę, budzę się i paranoja, niepokój, kładę się spać i nie moge spać, a na gieblu nawet jak miałem niepokój ruchowy to i tak moje myśli nie nie krzywdziły.
Kato, mi się wydaje że u mnie właśnie tak będzie. Browary dla lajtu albo jakieś benzo, ale to nie jest to samo co GBL - tylko na nim po prostu CHCIAŁEM iść na spacer i się przejść, tak z niczego, muzyka w uszy i spacerek z rozmowami z ludźmi. Nic innego nigdy nie dało mi czegoś takiego, jak GBL.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2011 przez Toker, łącznie zmieniany 1 raz.

~ Lilia1

ODPOWIEDZ
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.