Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1233 / 14 / 0
Lepiej nie mylcie N-Etylokatynonu z 4'-etylometkatynonem. Dwie różne substancje, różnie działające. Pierwsza jest dostępna od dawna, druga od nie dawna.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 44 / 0
Ciekawi mnie czy poprzez zwiększenie powinowactwa do receptorów serotoninowych nie zwiększy się też kardiotoksyczność tego związku.

Jak długo trwa peak po snorcie?
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Geezus »
szczękościsk pisze:
geezus ile masz lat?
trass pisze:
Nasunęło mi się to samo pytanie, gdy przeczytałem jego wypowiedź.
Moja wypowiedź została skonstruowana w ten sposób celowo - co mądrzejszy pewnie domyśli się jaki był jej cel.
Powinien was tylko interesować fakt, że według badania było to 4-emc.
Tyle w temacie, miłego dnia.
Uwaga! Użytkownik Geezus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 14 / 0
Pięć stron tematu, ponad tysiąc odwiedzin i mało konkretnych informacji na temat substancji. Więc skąd takie duże zainteresowanie tym?
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Przecież to oczywiste, wszyscy patrzą w kierunku horyzontu który niesie dwa hasła. Pierwsze to "delegalizacja mefedronu" a drugie to "poszukiwanie godnego następcy".
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 32 / 1 / 0
mnie zachęciło to "Mefedron na tle efektów 4-EMC w moim przypadku prezentował się blado."
oby Reez się nie mylił :D
  • 1233 / 14 / 0
Hehehehhehe żebyście się nie rozczarowali %-D
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
murtibing pisze:
Hehehehhehe żebyście się nie rozczarowali %-D
No co Ty, dlaczego mieliby się rozczarować? ;)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1233 / 14 / 0
Murti-Bing testował sniffem 120 mg. W działaniu niemal takie jak mefedron. Ci którzy mają już dużą tolerkę surowo na tym się przejadą. Ci którzy mieli mały kontakt z bk, popłynął na tym jak po mefie.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Exactly. Oral działa lepiej, nieprawdaż? :)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.