CTX pisze: Zawsze mnie ciekawiło - jak się spali ten zwaporyzowany materiał to jest jakieś działanie ?
rysiekzklanu pisze: tak matole ]
Wydaje mi się, że CTX pytał pośrednio, czy całe THC odparowuje, czy coś jednak zostaje w brązowym zielsku. Wódka po niepełnym oddestylowaniu trochę będzie klepać...
generalnie ja wychodze z zalozenia, ze jak sie jara [jak by sie nie jaralo] to sie jara sie do konca. sie
Ja używam go do gotowania, dobrze smakuje i czuć troche działanie. Nasączyłem go też jakiś czas temu jwh-018 i powstała "mieszanka" idealna ;-)
http://bongoz.pl/produkt-1606-fajeczka_elektryczna.html
Dr. Johnson
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.