Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
tak matole :*
jak odestylujesz alkohol z wodki, to tez ta wudka klepie. jak sto pierunów :D:D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
CTX pisze:
Zawsze mnie ciekawiło - jak się spali ten zwaporyzowany materiał to jest jakieś działanie ?
rysiekzklanu pisze:
tak matole ]

Wydaje mi się, że CTX pytał pośrednio, czy całe THC odparowuje, czy coś jednak zostaje w brązowym zielsku. Wódka po niepełnym oddestylowaniu trochę będzie klepać...
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 755 / 19 / 0
nie moguem sie powszczymac ;)
generalnie ja wychodze z zalozenia, ze jak sie jara [jak by sie nie jaralo] to sie jara sie do konca. sie
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Żeby jeszcze w bace było samo THC bez jego pochodnych wrzących w wyższych temperaturach niż temperatura waporyzacji... Z Wami to się nie idzie dogadać, nic nie rozumiecie, jesteście zbyt tępi...
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
ja w bezkresie swej tempoty ustawiam temperature na taka, zeby parowalo wszystko.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: parys »
Witam. Jakieś dwa tygodnie temu miałem trochę staffiku, ale nie miałem fifki aby go wypalić. Pogooglałem aby znaleźć kreatywne pomysły palenia i na Haszysz.com znalazłem sposób na skręcenie prostej fifki z folii aluminiowej. Pomysł wydawał się banalnie prosty więc tak też zrobiłem. Po kilku buchach poczułem metaliczny smak w ustach i wtedy dopiero pomyślałem, że być może palenie z folii aluminiowej nie było najlepszym pomysłem... Przestałem więc jarać i poszedłem spać. Nie wiem jak odbiło mi się to na zdrowiu (generalnie nie miałem żadnych przykrych objawów jak bóle głowy, mdłości etc.) ale ku przestrodze piszę, aby lepiej tego nie próbować. Niestety, na wspomnianej stronie, na której znalazłem opis tego sposobu palenia, nie ma możliwości dodania komentarza.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Jako że temat uległ odświeżeniu chce Was zapytać: Co robicie ze zvapowanym materiałem?
Ja używam go do gotowania, dobrze smakuje i czuć troche działanie. Nasączyłem go też jakiś czas temu jwh-018 i powstała "mieszanka" idealna ;-)
  • 200 / / 0
Ja tam zużyty materiał wyrzucam bo do niczego się juz nie nadaje, ma mocno brązowy kolor i kiepsko pachnie. Próbowalem go palic jeszcze w bongo ale efektów nie było stąd wniosek, że mój Vapo wyciąga całośc Kanabinoli.
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
a to jest jakas namiastka czy lipa calkowita?
http://bongoz.pl/produkt-1606-fajeczka_elektryczna.html
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Jedyna co robi toto to samo pompuje powietrze, tak że musisz tylko przyłożyć ogień do cybucha i dym sam poleci do ust. Przydatne tylko jak ktoś jest paralitykiem z żelaznym płucem albo chce sobie napełnić balona i poczekać, aż dym się schłodzi. Ale chuj wie czy ta fajeczka ma na tyle mocy, żeby napompować balon.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.