CTX pisze: Zawsze mnie ciekawiło - jak się spali ten zwaporyzowany materiał to jest jakieś działanie ?
rysiekzklanu pisze: tak matole ]
Wydaje mi się, że CTX pytał pośrednio, czy całe THC odparowuje, czy coś jednak zostaje w brązowym zielsku. Wódka po niepełnym oddestylowaniu trochę będzie klepać...
generalnie ja wychodze z zalozenia, ze jak sie jara [jak by sie nie jaralo] to sie jara sie do konca. sie
Ja używam go do gotowania, dobrze smakuje i czuć troche działanie. Nasączyłem go też jakiś czas temu jwh-018 i powstała "mieszanka" idealna ;-)
http://bongoz.pl/produkt-1606-fajeczka_elektryczna.html
Dr. Johnson
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.